Rubriik: teateid elust ja load ei sõida, mees sõidab jms → Rubriik: teateid elust ja load ei sõida, mees sõidab jms

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1096 korda
Tänatud: 1117 korda
Kontakt:

Rubriik: teateid elust ja load ei sõida, mees sõidab jms

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

mx77 kirjutas:

Mäkk, väike plastiku viibutamine ei võta ju tükki küljest, eriti kui oled aus liikleja ja või politseinikule otse silma vaadata. Kuni asi ei lähe kehaõõnsuste kontrolliks võiks ju sellise pisikese asjaga leppida. Oleks su oma ratas kadunud, siis ilmselt oleksid väga õnnelik, kui politsei oma tööd teeb.

Ei võta ja ma kontrolli fakti üle ei nurisegi. Mis mulle ei meeldi on protseduuri läbiviimise viis - seal polnud jälgegi elementaarsest viisakusest. Sellest, kus alustakse "terest" ja enda tutvustamisest ning pärast seletatakse selge silmavaatega, mis oli kontrolli põhjus. Mitte ei hiilita minema nagu keelatud teoga vahele jäänu.
Ma ei tea, kuhu sina kavatsed piiri tõmmata aga minu arust on ka üks kord liiga palju. Viisakus ei maksa endiselt mitte midagi (ka seadus paneb ka viisaka käitumise politseiametniku õlule). See, mis on lubatud jupiterile, pole lubatud härjale (kui segaseks jääb siis mina selles loos härg polnud).

PS. Kui kellegile jäi mulje, et ma nurisen kontrollimise fakti üle siis korrigeerin: ei nurise, pole vahet, als kontrollivad kui vajalikuks peavad aga küll olen siiras hämmingus, et Eesti Vabariigi politseiametnik võttis nõuks just sellisel viisil tegutseda. Neid on ikka päris tõsiselt koolitatud viisakalt käituma. Mul on kokkuputeid ka varem olnud ja kuigi kõik nendest pole olnud minu jaoks postitiivsed siis elementaarne viisakus on küll see osa, kus mul etteheited puudvad.

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”