Rubriik: teateid elust ja load ei sõida, mees sõidab jms → Rubriik: teateid elust ja load ei sõida, mees sõidab jms

Kasutaja avatar

Madlobster
Toetajaliige
Tsikkel: Honda VFR800, 2008
Tänanud: 492 korda
Tänatud: 600 korda

Rubriik: teateid elust ja load ei sõida, mees sõidab jms

Lugemata postitus Postitas Madlobster »

Võrreldes varustuse ja tsikli hinda, liites sellele remondid, hooldused, bensiin, tüv ning kindlustus siis see jutt, et lubade tegemine reaalse huvi ning soovi korral on jäänud raha taha on paras bs.
St kui sa ei suuda nii palju raha kõrvale panna, et plastik taskus oleks no mis raha eest siis sõitmine toimub/toimuks. Pigem vbl karistusena juba varem ära võetud või siis on huvi üsna madal, et teen vahest väikse tiiru ja ei viitsi sellepärast kuskile kooli minna vms. Aga noh eks seda teab igaüks ise, mis põhjusel ilma lubadeta sangas on.

Mis Maci juhtumisse puutub siis ma nii vaenulik ei oleks. Kui see sama tsikkel koos võõra vara himustajaga oleks teises linnas kuskil aia taga samasuguse kontrolli osaliseks langenud siis ei oskaks suurest tänust lauseid kokku seada? Vbl sattus lihtsalt kehva eneseväljendus oskusega indiviid. Kuna reaalselt ei karistatud mitte millegi eest siis higi ja tüseduse ära märkimine on minu arust pisut liiast. Pahameel oleks mõistetav kui oleks mingi tobeduse eest karistada saanud (ilma kiivrita aeda sisse sõitmine vms)

Aga ma ka tiba mõistan, sest mulle üritati oma aias ilma tuledeta sõitmise eest trahvi teha. Et jah osadele on munder andnud pääsu igatsetud võimu juurde ja seda ei jäta koolikusamise ohver reeglina kasutamata. Ning selliste tõttu ei ole kodanike suhtumine mundrisse ka alati sõbralik ning mõistev vaid, et mille eest ja kui palju nüüd keeratakse.

Tsiteerides "klassikuid". "Mitte keegi ei saa mul keelata LS-i tõlgendada nii, nagu mina seda soovin."

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”