Tsikli kate - mis materjalist?

will111
Tänanud: 47 korda
Tänatud: 396 korda

Re: Tsikli kate - mis materjalist?

Lugemata postitus Postitas will111 »

Sinu üritus sõnast kinni hakata ja iga hinna eest ära panna on muljet...mitte avaldav :D Proovi edaspidi midagi TEEMASSE ka kirjutada, muidu jääb mulje, et kasutad teiste teemasid isikliku ära panemise eesmärgil.

Ma ei sõida tsikliga talvel, ma ei hoia tsiklit linnas kortermaja ees talvel ja mul pole ka mingit põhjust ega vajadust oma tsiklite hoiustamise eest kunagi mitte midagi maksta. Aga tore kuulda, et sina seda teed, head maksmist! Mina rääkisin tsikli katte kasutamisest hooajal ehk siis kui ma sõidan enamvähem igapäevaselt. Seepärast mulle see lihtsalt peale ja maha käiv üheainsa sisse ehitatud pingutuskummiga kate ka meeldib. Ei viitsiks eriti kulutada pikki minuteid lahti pakkimiseks, siis katte kuskile äa pakkimiseks, pärast sama peale uuesti peale laotamiseks. See võtaks kohe suure osa sellest mugavusest ära, et saan otse ukse alt ratta selga istuda ja minema sõita.
Btw, põõsad puhtjuhuslikult kasvavad mul maja sissepääsust umbes kahe meetri kaugusel, selle maja eest läbi tuleva tee ees ja ukse kõrval kuhu ma oma tsiklit pargin. Nii et korrektne oleks ilmselt siiski öelda, et ma käin põõsa eest mööda, mitte tagant :D

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”