Neoon sõiduriided - kus, millised ..arutelu
-
- Tsikkel: Yamaha MT-10, 2017
- Tänanud: 23 korda
- Tänatud: 46 korda
- Kontakt:
Re: Neoon sõiduriided - kus, millised ..arutelu
Eks ta siuke kellele ema kellele tütar teema ole, kindlasti on faktoreid mis mõjuvad erinevalt ja erineva ratta klassi puhul mõistlik kasutada jne. Krossi riided on ju eriti kirjud, aga tänaval väga neid ei näe jne jne.
Isiklikult ei tunne häbi, et mul mõni värvilisem asi küljes on, ehk mõni telefoni sukeldunud tibividin saab kasvõi silmanurgast selle võrra ajusse grammi teise signaali, kui näiteks "tühi koht" siis why not.
Depoost sai muretsetud NEXX kiiver, mis on kollase oranzi neooni kirju, passitasin küll mugavuse järgi siiski, aga värvilahendus tuli boonusena, tagi on ka pigem valge sinine, musta vähe (patriootlik )
Kuna sõidan nakediga siis enamus lihakehast on ikkagi pildis, rattal suur ümmargune tuli ka muidugi, peab veel paremad pirnid panema. DB killerid väljas jne jne
Saapad on ka rohelise neooniga, aga neid eestis ei müüda.
Näide kui kasvõi paraadi pilte vaadata, siis no viskab silma küll kiiremini neooni toonides asjad, miks siis mitte liikluses, vaatame ju ikkagi samade silmadega.
Kui tõenäosus terve nahaga koju jõuda tänu sellele kasvõi 1% tõuseb, siis minu poolest pöial püsti, "ghostrider all black badass ilgelt kõva vend olen" siis on ilmselt vaja eest ära ka lasta niiet tume tuleb kasuks ,
Eestis on niigi pime ja sombune. Hoidkem endid
kontakt nr. +372 52 58 244
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.