Pärlid kindlustustelt.


Teema algataja
Ardilla
Postitusi: 1154
Liitunud: 30 Apr 2013, 22:14
Tänanud: 66 korda
Tänatud: 71 korda

Re: Pärlid kindlustustelt.

Lugemata postitus Postitas Ardilla »

Swedil on kombeks saata lithsalt teavitus, et nüüd on tingimused muutunud. Ma just sain kodukindlustuse kohta sellise. Seal oli kantava elektroonika kohta. Näiteks vist enam ei korvata üle 2a. vanuseid seadmeid ja midagi oli veel. Proovin selle kirja üles leida.

Lisaks ei korva kodukindlustus tüüpiliselt kui viga on tingitud ehituspraagist. Näiteks kui naabril on laudaelektrik vahetanud juhtmeid, tekib tulekahju ja vara saab kannatada siis kahju korvatakse kuid nõutakse sisse põhjustaja korterilt. Kui aga ise tehtakse kodus elektrit, santehnikat ja tekib uputus või tulekahju siis jäetakse ilma kulu korvamisest. Samuti kui tellid tööd elektrikult ja tekib tulekahju võidakse ära öelda ja pakkuda võimalust pöörduda kohtusse. Seda väidetavalt tavaliselt, niipalju kui olen lugenud keisse, siis suuremate kahjude korral.

Selle teema algatamisel ei olnud minu eesmärk hakata kuskilt midagi sisse nõudma vaid lihtsalt aru saada kuidas kindlustused toimivad ja tuua välja neid kitsaskohti mis kaasnevad tüüplepingutega.

Seda näiteks kui mulle pakuti mingit laenu kindlustust. Kuid jäeti mainimata, et kui ma töötuks jään pean töötukassast tooma tõendi. Samas töötukasase arvele ei oleks saanud kuna ma olin siis Ühistu juhatuses ja sain tasu. Mainiti alguses vaid, et OLULISEMA sissetuleku kadumisel. Kui aga küsisin täpsustust ja mida peab täpselt tegema kui see oluline sisse tulek kaob hakati asja uurima ja selguski, et on vaja töötukassas arvel olla. Seega see kindlustus mulle ei sobinud kohe üldse. Aga üritati peale suruda.

Kõige kurvem ongi see, et kui inimestele lubatakse maad ja ilmad kokku aga kui korvamiseks läheb siis selgub, et kindlustus on olnud vaid väljamaksete tegemise rõõmu väärt. Ja nii ongi usklik klient katkise küna ees ja võimalik, et veel võlgki kaelas.

Samas suuremad seltsid üritavad siiski taset hoida ja pigem on küsimus kahjukäsitlejas. Mul on olnud nii edulugusid kui pettumust kahjuks.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”