Sõit kruusal ja pinnasteedel. Koolitus?

will111
Tänanud: 47 korda
Tänatud: 396 korda

Re: Sõit kruusal ja pinnasteedel. Koolitus?

Lugemata postitus Postitas will111 »

nii paljud siis räägivad mingite "valede sõiduvõtete ära õppimisest" et mul tekib juba suuremat sorti huvi...millised täpsemalt on need maagilised valed võtted, mis siis omapead harjutades ära õpitakse? äkki keegi toob lisaks naised saunas jutule välja ka mingid konkreetsed näited, mida nemad valesti ära on õppinud ja millest hiljem on keeruline lahti öelda? niipalju kui ise sõitnud olen tsikliga, ja neid aastaid nüüdseks ikka tuleb juba päris palju, siis ma nagu ei mäleta oma varastest aastatest, et oleksin kunagi väga mingeid valesid võtteid õppinud, muidugi olen aja jooksul juurde ja natuke ümber õppinud, aga see käibki tsikliga sõitmise juurde ja saab tulla ainult sadulas veedetud ajaga. päris kindlasti aga ei suuda meenutada sellist asja, et oleksin mingi paduvale liigutuse kohe nii käe sisse harjutanud, et hiljem ei suudaks enam teistmoodi teha.

ja kui veel valedest võtetest rääkida siis miks peaks keegi õppima ära mingisuguse vale võtte? kui kõne all olev võte on vale, siis ta järelikult ei toimi...et mitte öelda toimib vastupidiselt soovitule! kui sa sõidad, midagi valesti teed ja selle tulemusel tsikkel ei käitu nii nagu sa tahad siis kes on nii rumal, et "õpib" sellise vale teguviisi omale käe sisse? :shock: loogiline oleks mitte enam nii teha, ja kui kuidagi teistmoodi ei oska siis kas katsetad või lihtsalt ei ürita sellist asja rohkem.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”