Millele pöörata tähelepanu ostes kasutatud ratast?
Moderaator: Moded
Küsimus ongi sama, mis pealkiri...
Killele peaks pöörama tähelepanu, kui plaanis osta kasutatud ratas?
Killele peaks pöörama tähelepanu, kui plaanis osta kasutatud ratas?
Njahhh.. mul ka sama mure...
.. Soovix nagu sebida kahh endale tsikli, juttu on`s bike`st... kui 125 cc saab bikex nimetada.... ja väike lisainformatsioon kulux mullegi ära enne ostu sooritamist... Näitex millele tulex rohkem tähelepanu pöörata, millele vähem jne.... Iga soovitus on asja eest !!!

-
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
uuemat ratastega on asi veidi lihtsam. Kui on Eestist ostetud siis saab esindusest järgi küsida, et mis ja kas selle trattaga juhtunud on.
Vanemate rataste puhul vaataks mina kõigepealt, et kas kukkunud on. Kukkumise jälgi om päris raske peita. Minu DragStar kui pikali kukkus siis irdus täielikult näiteks õhufilter koos kopsikuga. Igast si**a võib sealt sisse minna ja alles hiljem mõjuma hakata. Ise nokkisin enne tagasi panemist võimalikult puhtaks aga no mine neid kõiki inimesi tea.
Mõistlik oleks enne ostmist esindusest küsida, et millised võivad võimalikud vead olla ja siis selle järgi talitada. Kahjuks mina nii ei teinud aga sattus õnneks korras ratas ka.
Kui ei tea kus esindused asuvad siis vaata avalehelt. Seal osad logodena saadaval.
terv.
Motopaks
Vanemate rataste puhul vaataks mina kõigepealt, et kas kukkunud on. Kukkumise jälgi om päris raske peita. Minu DragStar kui pikali kukkus siis irdus täielikult näiteks õhufilter koos kopsikuga. Igast si**a võib sealt sisse minna ja alles hiljem mõjuma hakata. Ise nokkisin enne tagasi panemist võimalikult puhtaks aga no mine neid kõiki inimesi tea.
Mõistlik oleks enne ostmist esindusest küsida, et millised võivad võimalikud vead olla ja siis selle järgi talitada. Kahjuks mina nii ei teinud aga sattus õnneks korras ratas ka.

terv.
Motopaks

Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Motoala Korduma Kippuvad Küsimused ja tähtsad vastused
http://www.pm.ee/bikehelp/
no lugege sõbrad!? Ja ...teil läheb isu ära.Reeglid samad mis kasutatud autode puhul!
no lugege sõbrad!? Ja ...teil läheb isu ära.Reeglid samad mis kasutatud autode puhul!

Lugupidamisega
Teie Mossemees
pepe@biker.ee
Hakkame kütma!
OÜ Potipoiss
www.potipoiss.ee
Pottsepp & Korstnapühkija
pepe@potipoiss.ee
5588 671
www.twitter.com/Potipoiss
Konsultatsioon
Küttekollete remont
Ummistuste likvideermine
Teie Mossemees
pepe@biker.ee
Hakkame kütma!
OÜ Potipoiss
www.potipoiss.ee
pepe@potipoiss.ee
5588 671
Konsultatsioon
Küttekollete remont
Ummistuste likvideermine
hy !Algajad ja muud sägad!
Mis?Lihtsam ?"Midagi Lihtsat Ei Ole MItte Kunagi" Mõte on ju sama mine ja katsu uuri ja sõida .Käivita ja lokusta kiirenda ja vaata ,uuri ja puuri.
Eriti lahe on ju kui saad ise käppida aga kui ise nagu ei oska või ei tea ,prindi nimekiri ja anna endast parim!
Võid ju ka ARK ülevaatuse punkti minna ja paluda abi.Sest nii kui nii pead sa läbima ju ülevaatuse.
Seejuures on piisavalt pädevaid härrasid kellede poole pöörduda ja küsiada selle sina samuse jutu põhjal endale nõustajaid.
Usu need mehed ja naised on asjatundjad ja on kodus sellel keerulisel ala.
Pealegi põrsast kotis ei osteta!Edu sõbrad ja motohullud!
Eriti lahe on ju kui saad ise käppida aga kui ise nagu ei oska või ei tea ,prindi nimekiri ja anna endast parim!
Võid ju ka ARK ülevaatuse punkti minna ja paluda abi.Sest nii kui nii pead sa läbima ju ülevaatuse.
Seejuures on piisavalt pädevaid härrasid kellede poole pöörduda ja küsiada selle sina samuse jutu põhjal endale nõustajaid.
Usu need mehed ja naised on asjatundjad ja on kodus sellel keerulisel ala.
Pealegi põrsast kotis ei osteta!Edu sõbrad ja motohullud!
Lugupidamisega
Teie Mossemees
pepe@biker.ee
Hakkame kütma!
OÜ Potipoiss
www.potipoiss.ee
pepe@potipoiss.ee
5588 671
Konsultatsioon
Küttekollete remont
Ummistuste likvideermine
Teie Mossemees
pepe@biker.ee
Hakkame kütma!
OÜ Potipoiss
www.potipoiss.ee
pepe@potipoiss.ee
5588 671
Konsultatsioon
Küttekollete remont
Ummistuste likvideermine
See bikehelp link on kõige otsesem asi mis saab olla teema kohta. Nüüd kui juba on teada MIS ratas silmapiiril on siis saab edasi rääkida. Mida tuleks just konkreetse isendi juures vaadata jne ... Sellisele üldisele küsimusele ei oska muudmoodi vastata kui et: vaata et midagi katki poleks
OK nali... aga kui asi selgemaks läheb siis kindlasti oskaks rääkida, ja soovitada kelle käest edasi uurida.
Tervitades

Tervitades
Rennes aka Pröksuga Mülka
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.