Tsikkel talveunne?

Kasutaja avatar

AzA
Mode
Tsikkel: Kawaspa
Tänanud: 435 korda
Tänatud: 127 korda

Re: Tsikkel talveunne?

Lugemata postitus Postitas AzA »

Oh ei tahtnud nii üldse kõlada. Lihtsalt arvestades kõike seda määrimist, muretsemist ja jauramist on targem kümnekas kuus hotellile kulutada, kui kuskil õues kaheldava wd40-e all lasta rattal seista.
Loomulikult, kui endal norm garaaz, jutud olemas, siis hobikorras võib hakkliha kastet ka kodus pliidi peal teha.
Aga võimelda kõigest hingest maadelda creme brüleega lihtsalt pole kord aastas mõtet ... ei muud.
Miks s anii äärmuslikuks läed? Said ju aru küll, mida silmas pidasin.

Garaazis pole midagi vaja teha va. tavaline sügishooldus, mis on niikuinii elementaarne ... lasnamäe kortermaja ette talvituma jätmise asemel on mõistlik hotell leida.
Lihtne.
Mina ntx oman ca 70m2 garaaze, selge, et talvituvad seal masinad, aga kui korteris elasin, siis talvitusid hotellis.
Tallve arve oli 60€ sealhulgas stabiilne soe ruum ja laadija elekter. Vs. see hind hakata akut maha kruvima, tuppa tassima, korrosioonitõrje jne. jne. lisaks see risk, et üks kohake jäi tõrjumata .... milleks?
Jajah, kui on rotikas, siis on poogen, aga siis ei uuriks ju ka sellisel teemal.
Ma ikka neile köhisin, kes muret tundsivad oma masina pärast.
Pärnus võin 3-4 ratast ära mahutada talveks, kui kellegil vaja.

Aga mulle meeldib.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”