Tondi-Kotka liiklusõnnetuse arutelu 26.09.2017 → Tondi-Kotka liiklusõnnetuse arutelu 26.09.2017
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1992 korda
- Tänatud: 585 korda
Tondi-Kotka liiklusõnnetuse arutelu 26.09.2017
Macintosh kirjutas:Üldiselt sinuga nõus, proovin isegi meeles pidada, et ülejäänud liiklejad on inimesed ja soovivad kuhugi jõuda. Selle ristmiku puhul teen aga erandi. Elan seal lähedal ja ületan seda ristmitkut vähemalt 2x ööpevas. Ülesõidu eelne ristmik pole see koht, kus oma viisakusega kelkida. Ristmik ja see tänavalõik on tipptunnil selle kohas mõlemas suunas lihtlabaselt umbes. "Viisakas inimene" paneb 2 sõidusuunda kinni ja jätab mitu linna poolt tulevat masinat raudteele ootama ning võib veel halva nähtavuse tõttu liiklusohtliku olukorra tekiatda. Pole mõistlik.
Mina samuti ei hakka igal pool(ka sel ristmikul) ja iga kell teed pakkuma,pigem veendun,et ma oma tee andmisega rohkemaid autosid kinni pea,kui abistamisega liikvele aitan.Kahjuks on neid rumalaid ,kes ei oska aru saada(vaadata),miks(kaua) kuskil keegi seisab ikka palju.Tüüpiline näide on fooriga ristmikul mingi vasakpööraja läbilaskmine,kui see on juba ristmikule välja sõitnud ja saaks rohelise lõppedes nii kui nii selle manöövri tehtud.Siis ,aga hakkab keegi kes just liikuma pääsenud, talle teed pakkuma kuigi tema taga on ummik ja sellega pääseb üle ristmiku kümne auto asemel näiteks kolm.
Täna õhtul ringteel(Lagedi-Jüri tee ehituse alal) näiteks pidasin küll kinni,et vasakpööret ootav veoakas läbi lasta.Tema taga oli juba mitukümmend autot seismas ja minu taga oli samuti rivi lõpp vaateväljast väljas.Tegelikult nägin seda juba eemalt,et seal veokas ootab,jätsin pikema vahe sisse ja vilkasin täitega.Veokajuht sai minust aru ja süstis kohe kui võimalus tekkis,mina ei pidanud seismagi jääma ja jõudsin eesliikujatele enne järgmist ringi järgi.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.