Autoridade vahel sõitmine
Re: Autoridade vahel sõitmine
Oeh mis teema.
Loed pikalt läbi ja näed kuidas otsitakse võimalusi mitte seadust täita.
Suhtlesin politseinikega ja Defakto õeldi, et selline vahele trügimine on keelatud ja selle eest võivad vabalt teha ka trahvi. Selline mõõdumine on maanteel. Linnas sõidetakse ridade vahal ikka joone peal kord siin kord sealpool.
Reeglina nad ei viitsi sellega lihtsalt tegeleda.
Ise liigun TLN reeglina autoga ja võimalusel alati tõmban paremale, et las see rattur siis läheb.
Pigem häirib see, et osa "tarku" sõidab oma motorrattaga otse kõnnitee peal. Eriti olen seda tähendanud Vildes (mustamäe tee ja sõpruse vahel) Ükskord saavad minult veel jalaga kui sealt mõõda kimavad ning selleks jälle kõnniteed kasutavad! Mina käin sama teed jala ning toon oma 2 ja 4 aastast last lasteajast!
Teiseks, ratturid kui teile teed antakse või kui tee voori taga olevale autole ette trügite - olge kenad vajutage Rohelise tule alguses gaasi.
On küll juhuseid kus pleale ristmikku lõppeb parempoolne rada ära ning mõõda trüginud rattur kiirendav ainult niipalju, et ise vasakule reastuma mahub kuid tema taha jääv auto enam ei mahu :S Kui ronid ette anna krt gaasi! Olen nii pakkunud teed ja jäänud ise hätta, korra oli see Kadaka ristmikul.
Lisaks linnas võiks ratturid järgida kiiruse piirengud ning mitte liiga agresiivselt ridu vahetama. Noo kui sa ikka ilma suunata lendad nagu rakett rikud sellega kõiki reelgied ning viimaks jõuad oma ritta ja siis ajad näpu püsti, et kuradi auto jalus ( teed video ja topid selle youtube -mõni paneb õnneks video alguse ka nii 15 sek kus on peal ratturi enda vilistamised reeglitele ennem seda ) Mõtle ise, noomoodi kihutades ei oska sind keegi isegi oodata! Aga eks see ole vist nahaalsemate ratturite probleem. Viimasel ajal tungub, et ratturite kultuur on paranemas.. aga eks ta ole .. kui BMW rikkub reegleid on see kuidagi valusamalt hinges kui skoda. Eks ratturiga ole sama lugu.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.