Kuhu sellel suvel matkate?
Re: Kuhu sellel suvel matkate?
kindlasti on liiklust, aga usun, et mitte nii hullult kui poolas mõne teise sarnase lõigu peal (kus igasuguseid kohakesi on tee ääres rohkem). samas noh, siis kõige parem aeg minna seda läbima on jaanipäeva aegu ja näiteks õhtul 21-22 ajal ehk. Pole veel pime ja samas ilmselt autosid ka enam eriti ei ole
Minnes (gdansk oli sihtpaik) sõitsin ketrzyn kaudu ja öösel peale minu oli ainult üks sõitja veel...mingi suure veokiga vend, kes kõigepealt püüdis mu vaikselt kinni ja siis läks veel mööda ka. Ja ma ei sõitnud just aeglaselt. Vot sellist asja ma pole oma elu sees näinud, sõitsin selle veoki sabas oma 50-100km ja kohati ta tahtis mul isegi eest ära kaduda, kurvides
ka päeval liiklusest suht vaba tee läheb bartoszyke'st kuni kalingradi maanteeni, põhimõtteliselt kõige piiriäärsem tee seal. ainult et seal on mingi osa sellest teest ikka väga kehvas seisus. lihtsalt meeletult auklik...ja nii kitsaks läks ka, et kaks autot enam üksteisest mööda ei tahtnud mahtuda.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.