Kes on nii julge ja ütleb....

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Postitusi: 7215
Liitunud: 29 Jaan 2011, 11:52
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Asukoht: Harjumaa, Saue vald
Tänanud: 1876 korda
Tänatud: 520 korda

Re: Kes on nii julge ja ütleb....

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

RasmusL kirjutas:
urmas66 kirjutas:

Tsikkel küll hetkel mitte eriti suure läbisõiduga,kuigi juba vana kui maailm,aga autosid on mul küll olnud väga suure läbisõiduga,aga ühegi müümisega pole probleemi olnud.Viimati sai 2015a. müüdud 400000km läbisõiduga(ise sõidetud) 8a vana auto ja müügi aeg oli alla 2 nädala.
Loeb ikka auto või tsikkel ja tema korrasolek,mitte läbisõit.Mul kõik asjad ilma kriimude kraamudeta(peale tsikli :) ) ,nagu uued ja ajalugu 100% kontrollitav.
Aga kui inimene ostab läbisõitu,siis seda ta ka saab osta kui soov on.Kuna aga selle sooviga ostjaid on meil palju,siis ka pakutakse palju.

Kusjuures, mul oli omamoodi huvitav kogemus, kui proovisin oma igapäeva autot, 2004a X5 maha müüa. Huvilised ei suutnud kuidagi uskuda, et läbisõit on õige- 250k, kuna sellisel pidavat vähemalt olema 400k. Raidusin neile, et kle see pill on uuest saati olnud peres ning ajalugu täielikult kontrollitav. Ikka ei usutud, öeldi et mingi kala siis ikka kuskil peab olema. Ka ei usutud seda,et pole kunagi käru vedand. Ütlesin, et kae põhja alla, isegi elektrit ei tule konksu kohale ning konksu pole samuti olemas. Lõpuks viskasin käega ning jätsin auto omale. Kunagi kui peaks müüma, siis keeran kellale vähemalt miljoni, äkki ostetakse ära lõpuks. :lol:

Mul oli selleks Volvo XC90 2007a.Niipalju võin küll lisada,et sellel autol ei olnud selleks hetkeks veermikus vahetatud muud kui amordid,millest ühe rikkusin ise ja vahetasin kõik,mingi 300k pealt ning stabika konte oli ka vahetatud.Aga viimasel aastal läks 2-3k igasugu osade peale,nagu jahutus ventikas,soojendus ventikas,sisselaske kollektoris üks jublakas,roolisamba laager jne,mis kõik järjest töö lõpetasid.Poleks sõpra esinduses töötanud oleks ilmselt summa kahega pidanud korrutama.Aga müügi hetkel oli kõik korras ja uus omanik sõidab sellega vähe ning pole siiani mingit remonti teinud.
Loomulikult on läbisõit ka minu jaoks argument,kui see vaid alati vastaks tõele.

Veokate ostmisel on see uuematel autodel ikka juba enamuses kindel ja ka üsna hästi kontrollitav,kuid sõidukad ja tsiklid on minu jaoks ikka veel hall tsoon.

Omal juhtus selline lugu ühe müügis olnud veokaga.Eelmisel aastal oli saksas ühe diileri juures müügis veduk,millel väga ahvatlevalt väike läbisõit.Eesti esinduse abiga asja uurides selgus ,et sellel oli vahetatud tahhograaf ehk töötundide lugeja millega oli ka tuntavalt väiksem(300k vähem) läbisõidu number ette jäetud.Diiler ei uskunud ,kui seda talle rääkisime,aga paar päeva oli kuulutus mobile.de-st maas ja siis tuli sama auto müüki juba uue väiksema hinna ja palju suurema läbisõiduga.Väidetavalt taheti ka teda huiata auto omaniku poolt.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”