Õnnetused mootorratastega [2017]

Kasutaja avatar

Jesper
Tänanud: 248 korda
Tänatud: 611 korda

Re: Õnnetused mootorratastega [2017]

Lugemata postitus Postitas Jesper »

Ma küll õnneks olen asfaldil suurematest käbladest pääsenud, ja ega see foorumis postitamine kedagi oma tõekspidamisi nagunii muutma ei pane, aga ma olen metsas põrgates märganud tendentsi et esimese paugu võtab tavaliselt vastu kas õlg või selg. Selle pärast pooldan ka kaitsmesärki jopekaitsmete asemel. Samuti näiteks ühe mu lemmikblogi http://earths-ends.com/ peategelasest naine lohises pärast maanteekiirusel eesliga kohtumist pikalt kõhuli mööda asfalti Leatti esikülje ning Alpinestarsi rinnakaitsme otsas (ja jäi suhteliselt terveks), seega naistel tasub ilmselt natuke ka soospetsiifiliste kehaosade peale mõelda.

Saabaste osas on pigem mulje jäänud, et pärast tsikli seljast lahkumist pole väga vahet mis jalas on, noh ja enamik tänavasaapaid on nagunii üsna armetud plätud - kui ikka jalg kuhugi vahele või taha jääb, siis liigendita saapa puhul on põhiline eelis see, et arstidel hiljem on kergem kui kõik pusletükid ühes kohas koos on.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”