Õnnetused mootorratastega [2017]

Ardilla
Tänanud: 66 korda
Tänatud: 71 korda

Re: Õnnetused mootorratastega [2017]

Lugemata postitus Postitas Ardilla »

Siia oleks vaja mõne traumatologi arvamust, kes rahvast päevast päeva lapib.

Enda jaoks olen teinud selgeks, et sitast varustusest pole kasu. Näiteks mis point on panna sõiduteksade või tekstiil pükstega kaasas käivaid lapikesi mis peaks põlvekaitsmed olema. Need mis elavad seal pükstes oma elu ja kukkudes on paras loteri, et need õiges kohas oleks.

Seega olen enda jaoks töötanud välja järgmise kombinatsiooni: Sidi B2 saapad, kevlar teksad, dainese põlvekad, puusakad mis teksades käivad, jope ja Dainese Manise seljakaitse, loomulikult kiiver ja kindad. See on siis Linn + maante Naisele sebisin umbes sama setupi. Sooja sõidu jaoks vaja veel mingid püksid sebida nahk pigem maante jaoks. Lisaks vedeleb veel kaheosaline kombe. Pakistani paberitaolisest nahast kirurgiliste niitidega pole tõesti kasu, pigem äravisatud raha. Samas varustusel ja varustusel on ka räme vahe sees. Kellele naine kellele tütar aga Alpinestarsi ja Dainese vahel valides jäi teine mul peale. Isbub hästi, ei ahista ja kaitsmed on kuidagi paremad. Dainese põlvekad on selles mõttes jube head, et istuvad väga konkreetselt ümber jala. Sama seljakaitsmega, ta on sabakondini väljas ja mind ei ahista. Lisaks siis hoiab selga soojas. Kui ikka kaitsmed lipa lopa on siis võib nad tõesti pigem selga panemata jätta.

Palavaga, pole mul hullu sellises setupis miskit sõita, viskan tuulutused lahti ja käib küll. Kui väga väga palav siis linnas tõesti viskan kilbid peale ja kärab aga siis olen ka vastavalt ise valvsam. Hoiakut tuleb ka ikka muuta.

AzA-l on õigus, kilbid peavad head olema ja Yekim vist kirjutas ka õigesti, et paugud pole vennad õnne peab ka olema. Kasvõi see Vimmane laks kus kutt keeldus puhumast. No puhta õnnejunn. Nii on, egas võid olla raudrüüs aga post on ikka post. Samas tuleb arvestada, ka pikaajalise mõjuga mis kohe ei tule välja ala radikuliit või põlvede puusade põletikud. Head põlvekad suunavad tuule ümbert ära...

Suvel hispaanisa rääkisin ühe inglasega kes sinna kolis. Nagu teada seal kõik sõidavad ilma varustuseta, sest väljas on väga palav. Samas ta ültes, et ta on mitmeid kordi kukkunud ja isegi hispaanias sõidab tekstiil varustusega või siis võrguga, näitas mulle nende kommuni mingit fb või insta pilte, mis olid ühest tüdrukust kes oli rolluga kukkunud. Noh, tal oli ikka palju punast ja põlve muna oli puhta väljas. Põhimõtteliselt ta kuidagi vihmaga kukkus, ja alguses põlv ja siis kõik muu. Põlvel kulus nahk kuuni luuni välja. Seal üldse teed jube libedad vihmaga. Kõik panevad kohe kaherattalised seisma.

Samas olles maha käinud, enam ma seda teah üldse ei taha varustuses või varustuseta :). Parem ikka õiges asendis püsida :)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”