Õnnetused mootorratastega [2017]
-
- Tsikkel: Kawasaki VN1500
- Tänanud: 221 korda
- Tänatud: 90 korda
Re: Õnnetused mootorratastega [2017]
Paistab, et tänase päeva puhul siin teemas trollimine lubatud. Ma siis valan omalt poolt ka sortsu õli tulle.
Mul keset pealage parajalt pikk arm, varateismelise tatikana käisin jalgrattaga üle kaela, rattakiivritest polnud sel ajal isegi ülevindi turvalisusele mõtlevad emmed eriti kuulnud. Asjast vist püsivaid kahjustusi ei jäänud, kui mainit' arm välja arvata. Väiksed ja harvaesinevad migreenihood võivad ka millestki muust ju tuleneda, puudub küll võimalus seda varianti kontrollida.
Aga isegi kui kõik mul küljes olevad hädad on tingitud sellest, et ma oma lapsepõlve kiivris ja kaitsekombes ei veetnud, meeldib mulle mu minevik rohkem, kui ainuüksi paljas mõte perspektiivile, et kõik oleks käinud läbi turvakookoni. Lisaks on vahetu elu andnud teadmise ja kogemuse, et enda heaolu ja tervise eest tuleb täitsa ise seista. Kindlasti paneksin maanteesõiduks kiivri pähe ja varustuse selga ka siis, kui kiiver vabatahtlik oleks, nagu 50-60 aastat tagasi. Ümber nurga poes käies (õige mees jala ju ei käi) tõenäoliselt ei hakkaks riietumisprotseduuriga jantima.
Aga ju ma ikka lapsepõlves lolliks kukkusin.
siis väärib see ka väärkasutamist!"
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.