Hoiatus: odavam oksjoniratas võib kalliks maksma minna
Re: Hoiatus: odavam oksjoniratas võib kalliks maksma minna
Näen, et minu postitus on tekitanud vahepeal palju küsimusi, millele nüüd ka siis vastan.
Kõigepealt tahan öelda, et postitus ei ole tehtud halamise eesmärgil vaid tõepoolest soovist anda teada võimalikust müüjast kelle käest võib saada pealtnäha korras ratta mille ta on toonud välismaalt oksjonilt (mina ise ei ostnud ratast oksjonilt vaid auto24.ee kaudu).
Teiseks tahan öelda, et olen naissoost ja tegemist on minu esimese rattaga. Jah, võib-olla olengi ise rumal , et sain petta niimoodi aga otsisin madalamaid rattaid, sest olen väikest kasvu ja ei tahtnud kohe uut osta või liisida. Enne tahaks saada parema rattakooli reaalselt ratta seljas kui uue ratta ostan. Tänu praeguse ratta vigadele oskan nüüd ka ise erinevaid asju parandada, sest olen püüdnud olla Banditi parandamise juures nii palju kui võimalik, muidugi ei osanud ma lõpuks oodata, et mu õppetund sellise hinnasildi külge saab. Eriti arvestades asjaoluga, et kui spidomeetri näitu uskuda siis 8000 km sõitnud rattal ei osanud oodata nii palju vigu, isegi kui ta on 9 aastat vana.
Kui ma oma ratast kunagi müüma hakkan siis pole nendest olnud vigadest enam mõtet rääkida, sest ma olen ta nüüdseks korda saanud. Eile tuli ka starteri harjakaas ning Bandit nurrub kenasti. Viimase asjana võtan ette ka roosteparandused, mis ei pruugi olla küll väga pikaajaline lahendus, aga teen seda ju eelkõige enda jaoks.
Vastuseks nendele kes ütlevad, et oleksin võinud kaevata ja minna kohtusse - muidugi, olen juurat õppinud ja tean mida saab ja mida mitte aga olles varem kohtuteed käinud ei taha ma seda enam eriti ette võtta. Minu jaoks on olulisem, et see müüja ja teised midagi sellest õpiksid, et kõige parem reklaam on suusõnaline ja samamoodi on antireklaamiga.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.