Hoiatus: odavam oksjoniratas võib kalliks maksma minna

Ardilla
Tänanud: 66 korda
Tänatud: 71 korda

Re: Hoiatus: odavam oksjoniratas võib kalliks maksma minna

Lugemata postitus Postitas Ardilla »

Jesper kirjutas:

Oot a muidu 2009a Banditi eest 3k on nii räigelt odav või, et peab kohe vastassuunas jooksma? Mulle tundub küll üsna selline hind, et no kui starteri harjad vähe vaesemad on siis ok, a vähemalt 96km/h võiks ikka välja võtta. Üle selle ju nagunii keegi ei sõida, sest seadus!

Tõsi ta on, tüübid müüsid turuhinnaga ratta ka veel takka otsa... Oh jah... mis siis ikka. 96??? sa vist elad 110 alast ikka väga kaugel :ner: :bsmile: Ja kuidas siis sellise rattaga jokkis peaga mendi eest ära paugutada ja pärast Evelin Ilvese heaks kiitu nuruda Õhtulele lehekülgedel? :-||| :mrgreen: ?

See tundub sama tark tegu kui romu.ee-st ülevõlli küinud ratas oktsionilt osta peaaegu turuhinnaga ja veel KM ka otsa keevitada (lol)

Igaljuhul ma saan aru, et inimene pigem üritab siin teemas algajate valvsust tõsta, kui see ei ole just feik klikikogumise või trollimise teema ning tema teksti on vaja lugeda hoopis emotsioonide vahelt, mis palub olla ettevaatlik, põhjalik ja mitte sattuda hasarti :bsmile: .

Tegelt tuleb saada aru, et kui ostad kasutatud ratta ja väga kogemust ei ole, siis peaks olema ikka 500 -600 euri mingite mast asjade ära tegmiseks kohe, et mitte pärast küüsi närida.

Mul käivad lauataga hooaja alguses mitmed kolleegid, kellel ila tilgub rataste suunas, autokool alustatud või kohe kohe saab läbi ja kõigilt tuleb sama jutt. Nädatakse mingit pastelt ja küsitakse nõu kas ta esimeseks rattaks sobib?

Kõigile vastan ühte moodi, SA PEAD ISE OTSUSTAMA aga ma vahetaks kohe need asjad ära ja panen hinnad excelisse. Peale seda inimesed ise otsustavad panevad selle summa + natukese peale ja ostavad korraliku ratta.

Paraku nii, on, et isegi kui ostad väga ausalt müüalt tehnika, siis tasib mingi ring kohe peale teha, et mitte teda pärast taga röökida. On ju ni?

Tulemus on turuhinnaga ratas, 1000 euri kooliraha, nässus niigi sita ilmatõttu nässus hooaeg jne jne jne.

Ega meil Eestis pole väga rusikareeglit kuidas ratast osta, aga no liialduseta, see mis meil müügis on on siiski suuremalt jaolt äraelanud kõnts, mis on puhtaks pestud ja uueväärse pähe määritakse seda rahvale sekka. Nähtud, neid bikesid, millel gondlid eripaksusega, vasak külg on OEM ja parem on hiina e-bay. Müüa aga kuseb sulle silma, et oi oi ratas on avariivaba. jne jne jne.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”