Venemaa - Lääne pool
-
- Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
- Tänanud: 70 korda
- Tänatud: 371 korda
Re: Venemaa - Lääne pool
romulus kirjutas:Olin FIFA ajal Peterburis 10 päeva, ei reganud ma ennast kuskil ja tagasi tulles keegi piiri peal ei küsinud midagi selle kohta. Kui alla 10 tööpäeva oled ei pea regama, vähemalt nii mulle Vene piiri peal öeldi, aga oli näha, et nad ise olid ka segaduses selle küsimuse peale. Narva piiripunkt siis. Hoopis rohkem huvitab neid see, et sa jumala pärast üle 50kg kraami riiki ei too.
Ja ma olin ka fifa ajal Moskvas ja Peterburgis. Peterburis enam vastu võtta ei saanud. Kuna sel ajal oli 24h ületatud(sel hetkel kehtestatud 24h reegel), siis ametlikku ööbimiskohta enam vastu võtta ei tahetud. Registreerimise teeb võõrustaja, mitte ise ei pea kusagil sellega jooksma. Sai veel helistatud eesti saatkonda, et mis nüüd tegema peaks, aga seal telefonile vastanud inimene oli täpselt sama tark sel teemal, kui võtta suvaline põhikooli jumbu ja küsida sama küsimus. Esimene öö olimegi Peterburis nii, et kuhugi kirja ei pandud. Tund aega sai jauratud, et saaks ikka öö ära veeta, sest broneeringud jne asjad oli kõik tehtud. Sai käidud varahommikul üle Narva piiri ära ja kohe tagasi. Siis sai ka uuesti öömaja võtta. Piiril neid ei huvitagi asukoha regamine, vaid immigratsiooni paber ja auto impordi dokument. Pealegi nii palju kui piirilt midagi küsida on saanud, siis keegi midagi kindlat ei tea ei eesti ega ka vene poolel. Kõik vaid arvavad.
Kui ööbid nn eraisikutest ettevõtjate korterites vms, siis jah probleemi pole. Kui aga ametlikumas kohas, siis on jebla korralikult, kui aeg üle lasta. Kui mingi jamaga hakkama saad ja politseiga tegemist on, siis pidavat ka tahtma seda regamise paberit näha. Puudumisel trahv 100-150 eur kanti. Viimasega õnneks endal pole veel kogemusi.
Nii et küsiks taas, kui telgiga venemaal ringi rännata, siis kuidas seda asja lahendanud olete reaalselt praktikast? Korke jutust saan vist aru, et oled käinud postkontroris/politseis asukoha regamine paberit ise tegemas?
edit:lugedes uuesti korke juttu, siis räägid üldse vist piiri peal olevast putkast? Ma ise olen sinna tavaliselt vaid kutsuja firma nime pannud ja linna kuhu lähen. Kusagil suvalises kohas ei täida seda midagi ju. Sel peab olema piiripunkti tempel ju peal ja see tempel peab klappima passis olevaga. Ühe poole jätad piiripunkti, teist poolt kannad kaasas ja ära kaotada ei tohi. Immigratsiooni paber on täiesti teine asi.
Et asi lihtsam oleks, siis see paber näeb selline välja, mis on seotud asukoha regamisega. Hostelis tehes saab sama sisu, aga natuke teises formaadis selle.
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.