Õnnetused mootorratastega [2017]

Kasutaja avatar

Madlobster
Toetajaliige
Tsikkel: Honda VFR800, 2008
Tänanud: 492 korda
Tänatud: 596 korda

Re: Õnnetused mootorratastega [2017]

Lugemata postitus Postitas Madlobster »

Üdi totaks jutt ja targutamine, mida on aegade algusest saati noorusele soiutud kui hukas nad on.
Ei olnud mingeid teisi aegasi või teisi masinaid või teisi inimesi. Enda mõtlemine ja maailmast aru saamine oli vaid teine. Tänapäeva noor loll kukk mõtleb samamoodi nagu sina omal ajal muud ei olegi. Kui ise pole mingi musternäidis olnud siis pole oma järelkasvu mõtet surma mõista tegude eest, mida ise kunagi uhkusega tegid.

Reimps jm. Nagu oleks kohe topelt kõvad mehed. Üks kõvamees läheb kirja nooruse eest, kus ei mäleta, mis ainete all ja kuhu sõidetud sai (teised vaid kiitisid takka) ja teine kõvamees läheb kirja täna, kus ma olen ingliks hakanud ja sellise käitumise kohta igal võimalikul juhul ülimat põlgust näitan (kusjuures see teine ei vähenda absoluutselt seda eseimest kõvameest. Suisa vastupidi. Kohe topelt kõvamees tuleb sedasi välja)

Las esimese kivi võtab see, kes patust puhas.

Tsiteerides "klassikuid". "Mitte keegi ei saa mul keelata LS-i tõlgendada nii, nagu mina seda soovin."

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”