Veel rohkem valgust ehk sedakorda LED-idest (H4,H7,H3)
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1992 korda
- Tänatud: 585 korda
Re: Veel rohkem valgust ehk sedakorda LED-idest (H4,H7,H3)
Minu rattal nüüd mõlemad tuled, nii lähi- kui kaugtuli xenonid.TDM-i luup lähituli oli mul juba ammu xenon ja näitas väga hästi.Samas ei pimesta vastutulijaid mitte rohkem,kui seal enne olnud halogeen.Kaugtuld(reflektor H3) olen praegu ainult garaaži ees proovinud ja näitab ka täitsa hästi,ühtlane valgus ja näitab kaugele.Ballastid paigutasin kellade taha.Lisaks on kohe paika saamas(äkki täna saan paika) lisakaugtuled Hella DE-Xenon.Nende ballastid on jube suured ja juhtmeid(päris jämedad ka veel lisaks) tuli ka palju, peab nuputama kuidas ära mahutada-kinnitada.Tuled ise lähevad suure tule alla kõrvuti.
Päevatuledeks ostsin Aliexpressist E-tähistusega LED päevakad+relee,mis lähide sisselülitades kustutab päevakad.Need juba küljes ja töötavad ideaalselt.Tuled on väga eredad ja peaks ikka hästi näha olema.Paigutasin nad gondli külge tuuleklaasi kõrvale,sest allpool oleks suunatulesid segama jäänud(kui LED põleb on suunda kehvasti näha).Kõrgemalt on neid ka näha paremini.Oleks saanud ka mootoriraudade juurde panna,aga see oleks liiga madalale jäänud ja nende pointi suuresti ära nullinud.Lenksu küljes pole ka ruumi.
https://www.aliexpress.com/item/2pcs-9V ... 0.0.trHAoL
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.