MuRock 2005 Viljandi MK Mustla.
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 1244
- Tsikkel: Valkyrie
- Asukoht: LÕUNA- eesti/ neprrrr, Honda F6 Valkyrie, Yamaha XVS 125 DragStar, ex-yam fj1200
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
MuRock 2005 Viljandi MK Mustla.
http://www.rada7.ee/?s=f&k=1&id=8041
Selline üritus toimumas. Õhtul siis lisaks termikas. Telkimis võimalus. Ennatlikult on trükitud mootorrataste näitus, kuna ma arvasin, et kas Biker, või Wima saab oma delegatsiooni kohale, läks aga teisiti. Rattaid tohib parkida Festivali ajal lava kõrval, ja tutvustada kohalikele, kes pole seal eriti peale minu ja Vana-Reinu omade suurt teisi näinud.
Kes põristada, ja oma tehnika kohta rahvale pajatada viitsib, siis pole keelatud tulla, vaid lausa soovitud-oodatud
.
Selline üritus toimumas. Õhtul siis lisaks termikas. Telkimis võimalus. Ennatlikult on trükitud mootorrataste näitus, kuna ma arvasin, et kas Biker, või Wima saab oma delegatsiooni kohale, läks aga teisiti. Rattaid tohib parkida Festivali ajal lava kõrval, ja tutvustada kohalikele, kes pole seal eriti peale minu ja Vana-Reinu omade suurt teisi näinud.
Kes põristada, ja oma tehnika kohta rahvale pajatada viitsib, siis pole keelatud tulla, vaid lausa soovitud-oodatud

-
- Tsikkel: Kawasaki KZ1000P, Iž
MuRock 2005.
Kui taevast otse pussnuge ei saja, siis katsume kahe 49-ga kohal olla ja paremal juhul haarame Planeta ka kaasa.
-
- Tsikkel: Kawasaki KZ1000P, Iž
MuRock 2005
Palun UKO-lt siiralt vabandust, unustasin su Jawad ära, pea meeles, et peame mööda kruusa kulgema, eks vaata ise millise masinaga seda parem teha on.
-
Teema algataja - Postitusi: 1244
- Tsikkel: Valkyrie
- Asukoht: LÕUNA- eesti/ neprrrr, Honda F6 Valkyrie, Yamaha XVS 125 DragStar, ex-yam fj1200
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Tänud kohal viibinud rahvale. Noored Bändid olid ikka vapustavalt head. Korraldajad ütlesid, et järgmisel aastal kindlasti toimub uuesti see üritus. Rattureid käis kohal 11 ja noor pealekasv sai sadulat ja kiivrit ka katsuda päris mitu aega. Poisid olid ikka väga moosinägudega seal rataste sadulas, endil jalad vaevalt raudadel ja näpuotsad lenksu ripsamas 

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.