Puuriks summutisse augu.
Moderaator: Moded
Foorumi reeglid
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
-
Teema algataja
Puuriks summutisse augu.
Puuriks summutisse augu.
Tervist!
Mind, nagu paljugi teisi, häirib, et mootorratta originaalsummuti teeb pliiatsi teritaja häält. Autojuhid on niigi pimedad (eriti pühapäevahommikkusest pohmellist) ja üle ühe kavatsevad ette sõita. Aga sellise summutiga nad on pealekauba kurdid kah.
Oleme ausad, ka peenise pikenduseks selline muruniiduk ei sobi hästi. Kas või mingit häält see peaks ju tegema
Seega, uurisin, mida teha annab. Kõige lihtsam variant on muidugi originaalsummuti sportsummuti vastu vahetada. Samas, viiendiku ratta maksumusest ei tahaks läikiva ja suhteliselt mõttetu (minu sõidustiili juures) toru eest välja käia. Kindlasti on ka teisi alternatiive, kuidas summuti hääle tugevamaks teha.
Äkki lihtsalt läbi väljalaske toru summuti sisemusse augu puurida? Teoorias see peaks ju mu mure lahendama
On seda keegi proovinud, või oskab äkki keegi soovitada vähem ekstreemse, kuid samas lihtsa mooduse mure lahendamiseks?
Tänan ette!
Tervist!
Mind, nagu paljugi teisi, häirib, et mootorratta originaalsummuti teeb pliiatsi teritaja häält. Autojuhid on niigi pimedad (eriti pühapäevahommikkusest pohmellist) ja üle ühe kavatsevad ette sõita. Aga sellise summutiga nad on pealekauba kurdid kah.
Oleme ausad, ka peenise pikenduseks selline muruniiduk ei sobi hästi. Kas või mingit häält see peaks ju tegema

Seega, uurisin, mida teha annab. Kõige lihtsam variant on muidugi originaalsummuti sportsummuti vastu vahetada. Samas, viiendiku ratta maksumusest ei tahaks läikiva ja suhteliselt mõttetu (minu sõidustiili juures) toru eest välja käia. Kindlasti on ka teisi alternatiive, kuidas summuti hääle tugevamaks teha.
Äkki lihtsalt läbi väljalaske toru summuti sisemusse augu puurida? Teoorias see peaks ju mu mure lahendama

Tänan ette!
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
kle mine rolleri foorumisse ja vennad õpetavad sulle seal kuidas paigaldada muusikat rollerile/tsiklile ja siis võid vabalt sõita ringi ja lasta sellist muusikat v kasvõi traktori häält nagu ise soovid!!!
aaa yks kysimus sulle ka..... mida sa tarvitad et sellise idee peale tuled??? äkki laksaks mul ka

aaa yks kysimus sulle ka..... mida sa tarvitad et sellise idee peale tuled??? äkki laksaks mul ka

-
Teema algataja
-
- Tsikkel: Hmmmm, peab sebima midagi!
- Tänanud: 127 korda
- Tänatud: 50 korda
mine tõega rolleri foorumisse, seal vennad laenavad sulle ka omi sõelaeemaldusaugupuurumisriista, sellega saad siis kohe mõlemad toimingud suht väikse vaevaga tehtud.
Some rules can be bent. Others can be broken.
Танки грязи не боятся !!!
In god I trust, all others pay cash !
Ära usalda naist ... ja pidureid !
Танки грязи не боятся !!!
In god I trust, all others pay cash !
Ära usalda naist ... ja pidureid !
Jah tõesti tore mõte.. ja siis kui ülevaatust tegema lähed, keevitus näppu ja paik peale. Kui tempel passis uuesti drell kätte ja auk sisse, peaks toimima küll
Kui niiväga autosid kardad, keevita endale ümar toruraam ümber, juhuks kui mõni hooletu autojuht peaks sulle ette keerama või otsa sõitma. Esimesel juhul veered lihtsalt üle ja teisel juhul põrkud pallina eemale, kehavigastuste teket pole karta 

Viimati muutis Pikk, 10 Aug 2005, 15:08, muudetud 1 kord kokku.
Kes mett teeb, see mett sööb!
-
Teema algataja
Aprill on ju veel kaugel? Mis jamad siin siis niimoodi?Mitrofan kirjutas:Bla-bla-bla...
Valesse alafoorumisse ka veel postitanud.
Siin on õige koht selle jaoks.
-
- Tsikkel: DR650 "Sinine Kits"
- Kontakt:
Re: Puuriks summutisse augu.
kle, kui rolleri foorumisse teed ei leia, siis katsu paldiski maanteelt korra läbi käia, ehk jäetakse ka mõneks ajaks hoiule. Vaikne ja turvaline kohtMitrofan kirjutas:Puuriks summutisse augu.
Tervist!
Äkki lihtsalt läbi väljalaske toru summuti sisemusse augu puurida? Teoorias see peaks ju mu mure lahendamaOn seda keegi proovinud, või oskab äkki keegi soovitada vähem ekstreemse, kuid samas lihtsa mooduse mure lahendamiseks?
Tänan ette!

Suuu Zuuu Kiiiiiiii - aga kui ma suureks saan, siis kiman teist kõigist mööda :d <- nüüd ka mudas 

-
Teema algataja
-
Teema algataja
irwmisasja..
igatahes noh ma eioska kah sooja soovitust anda kuidas mõnusat häält teeks motikas.Soovitus tegelikult ,et telli kusagilt uus sportsumbut mõtetu mingit auku ise sisse teha ma ei usu ,et uus sumbut väga kalliks läheb /telli välismaalt:D
Ning see suvi saab kohe peagu läbi nii ,et kogu talvläbi raha ja suvel on sumbut olemas kui tahad mingit tegijat häält

igatahes noh ma eioska kah sooja soovitust anda kuidas mõnusat häält teeks motikas.Soovitus tegelikult ,et telli kusagilt uus sportsumbut mõtetu mingit auku ise sisse teha ma ei usu ,et uus sumbut väga kalliks läheb /telli välismaalt:D
Ning see suvi saab kohe peagu läbi nii ,et kogu talvläbi raha ja suvel on sumbut olemas kui tahad mingit tegijat häält

-
- Tsikkel: DR650 "Sinine Kits"
- Kontakt:
Aga ikkagi, kas on mõtet igat asja siin foorumis arutada!?
Krt, puuri see auk sisse ja kuula, kas teeb paremat häält. Kui tulemus on hea, siis räägi edasi.
Järgmisena kirjutab mingi vend, et keeraks rattamutrid lahti, vaataks mis juhtuks...
Krt, puuri see auk sisse ja kuula, kas teeb paremat häält. Kui tulemus on hea, siis räägi edasi.
Järgmisena kirjutab mingi vend, et keeraks rattamutrid lahti, vaataks mis juhtuks...
Suuu Zuuu Kiiiiiiii - aga kui ma suureks saan, siis kiman teist kõigist mööda :d <- nüüd ka mudas 

-
- Kontakt:
Natuke teema kaldub kõrvale, aga...Mitrofan kirjutas:Mis asjad need "sõelad" on ja kuidas need välja võtta saab? Kas selleks ka mingeid spets teadmisi ja riistu vaja on?
PS Ega seal summuti küljes ka mingeid kuvisid pole. Kõik on kinnipressitud või keevitatud.

Üks t-la suudab rohkem küsida, kui sada tarka vastata.
Jawa 350cm3, Jawa 250cm3, cž 173cm3, Roller Turist 350cm3, Jupiter 2-3, Iž Jupiter 3k, zaz 968m
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Inimene küsis normaalselt ja kirjapildi järgi otsustades pole mingi pubekas ja teie .... ehh ma ei saa aru.
Siin on ikka samasuguseid ja siiski ka oluliselt naljakamaid küsimusigi arutatud.
Kuulge, või on siin mingi selline kõvade meeste vennaskond koos, et kui uustulnuk midagi küsib, siis pannakse ikka täiega!?
Siin on ikka samasuguseid ja siiski ka oluliselt naljakamaid küsimusigi arutatud.
Kuulge, või on siin mingi selline kõvade meeste vennaskond koos, et kui uustulnuk midagi küsib, siis pannakse ikka täiega!?
Kui ta sellist juttu räägib, siis minule see küll normaalsena ei tundu.Mitrofan kirjutas:Toruraami ehitamisele ma juba mõtlesin, kuid Viperi triipudele pole seni tulnud. Krt, ma peaksin nüüd rattaid juurde ostma, et kõike soovitusi järgi proovida.
Edit: Ma tahtsin öelda, et kui ta ise ka seda naljana võtab, siis mis teised tegema peaksid?
Kasutaja Eintz postituses on tõtt. Keeraks rattamutrid lahti....
Viimati muutis zten00, 12 Aug 2005, 01:19, muudetud 1 kord kokku.
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Muhe ja aus vend see kysija
Ja neid auke on summutisse puuritud kull ja kull. Nii Eestis kui mujal.
http://www.ipass.net/wb4iuy/biked.html
http://www.valkyrieriders.com/shoptalk/Pipes101.htm
...jne.
Guuglis asja kohta tonnide kaupa infot.

Ja neid auke on summutisse puuritud kull ja kull. Nii Eestis kui mujal.
http://www.ipass.net/wb4iuy/biked.html
http://www.valkyrieriders.com/shoptalk/Pipes101.htm
...jne.
Guuglis asja kohta tonnide kaupa infot.
Päris paljude foorumi kasutajate rattad ei tee nn. "originaalhäält". Kui uut venda kohe materdama hakatakse, siis osad vanad olijad ei julgegi öelda, mismoodi nad oma ratta hääli "isasemaks" on muutunud.
Nii on siin päris paljude teemadega...
Mina soovitan sul E-bayd näppida, seal ikka liigub vahest odavaid torusid, endale nn. "poolsportsumpad" sain sealt.
tolerantsust, mehed!
Nii on siin päris paljude teemadega...
Mina soovitan sul E-bayd näppida, seal ikka liigub vahest odavaid torusid, endale nn. "poolsportsumpad" sain sealt.
tolerantsust, mehed!
-
- Tänatud: 3 korda
- Kontakt:
mina olen toimiga absoluutselt nõus. herr Bick on hea näide - algul sajatab, pärast tunnistab, et otsib ise ka mehisemat häält. seda teevad paljud - kes puurib auke (minu Brõnn teeb kena häält just tänu seitsmele augule kummagi toru otsas), kes tuunib rellakaga (Käbi), kes ostab mitme tuhande eest uued sumpad. ja nüüd kui keegi noorem sama asja kohta nõu küsib, on kõik sellised isad et!
tolerantsust, jah, palun!
tolerantsust, jah, palun!
If it wasn't for last minute, nothing would ever get done.
-
- Kaupmees
- Tänatud: 202 korda
- Kontakt:
Mina võin tarkust jagada teema algatajale vaid selle koha pealt, et ER-5 on oma sumpa ehituse poolest tõesti õnnetu. Oli minulgi kunagi uhiuus ER-5. Ei kurtnud ma hääle osas, sest kuulun sinna kategooriasse, kes sõidaks võimalikult vaikse häälega ja otse läbijooksuga summid on minu loogika kohaselt vaid võistlustingimuste jaoks ette nähtud. On endagi võistlusratta peal otseläbijooks ja eilsest alates ka kolmandiku võrra suurema läbimõõduga sportleegikad, mis väljalaset enam ei piira. Aga ER-5 puhul pole sportsummi ostmine hinnast tulenevalt eriti otstarbekas. Samuti on seal sõelamajandus suht tobedalt ja ka augu puurumisega ei maksa seda kopsikut rikkuma hakata. Pigem kannata ära selle aasta lõpp. Järgmisel aastal tahad niikuinii suurema vastu vahetada. Ega ER-5 ga kaua ei sõida. Tüdined sellest pisukesest ruttu ära 

StreetMotos jätkuvalt soodsad tehingud: Castrol - Elf - Michelin - Bridgestone - Maxxis - Dunlop - D.I.D - JT + iga päev online tellimused erinevatesse Euroopa ladudesse
Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
öö, vaata asi selles, et keegi pole ühtegi halba sõna ilusa häälega ratta kohta öelnud ja isegi olen tuline sportsummutaja pooldaja - ei mõista "hea näide" väidet. Vähesed tehasest tulevad rattad suudavad sportrataste, ehk siis nendele installeeritud sportsummutajate häält teha. Tõenäoliselt kõik kes siin sõna võtsid, kaasa arvatud ma ise, ei kiida heaks põlve otsas tehnika lammutamist.. ehk siis aukude puurimist sinna, kuhu pole ette nähtud.
Kes mett teeb, see mett sööb!
-
Teema algataja
ei tea
kui tahad ilusat häält siis tuleb teine pill hankida, minu säärekas teeb täitsa head häält ja maksab sama palju kui bike sumpa.. 

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.