Enduro/krossi püksid
-
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 127 korda
Re: Enduro/krossi püksid
Hei sdr1290, saatsin PS !
Muidu veel niipaljukest, et tööasjus jälle mingid päevad Helsingis olnuna oli mahti ka siinpool lahte kimp motopoode läbi käia....kuid kahjuks et ei ole ka siinpool midagi kiita selliseid otsides. Pigem hullem veel- nii kui kaitsmed sees, või saapa peale käiv versioon, siis ikka erilised puhvaikapüksid juba! Nojah, siin vist suvi veelgi lühem...
Jesper kirjutas:Ausalt öeldes ei oskagi mingeid alternatiive soovitada, sest ilmselt 99,99% inimestest, kes offroadi sõitmise ajaks kella ka käima panevad, kasutavad ka põlveraudu - enduropükstest neid kaitsmetaskuid leida on... noh, pmst polegi võimalik leida...
Mind ennast paneb pigem pisut imestama, et ma tõesti selline vähemus olen, kellel hoopis ka ilma kella käima panemata, niisama endurokaga kolades tihti palav hakkab
Näiteks meeldib mulle vahest hoopis õng, või seeneämber seljakoti susata, et siis modraga kuskil mõnd lahedat kala- või seenekohta avastada...aga mis seal salata, mulle meeldib neid kohti ka nii otsida, et sinna või tagasisõit ikka paar-kolm tundi mingitel metsaradadel vältaks, kus siis saab heal juhul mitu korda naha märjaks kuskil üle raielankide, läbi rööbaste ja kraavide jne kolistades... vs kohapeal veedetud heal juhul tunnike, kuid mil siiski tahaks end ikka vabalt liikuvana, mitte robotina tunda. Ning siis ongi nii paarkümmend kraadi ilmadega ülevalpool võrguga kaitsmevest, kus peal mingi särk, väga ok...aga jalad hauduvad, kuigi võiks mingi sarnane ventileeritusaste olla.
Või need Streetmoto Orienteerumissõidud: hea küll, seal kuskil taustal küll siiski 5-6h kontrollaeg ehk "kell" käib, aga asi pole niiväga sekundites. Kuid siiski viimase paari korra ilma ja rajavalikuga on mul igatahes nahk seljas pigem soe olnud, kui et külm ja püksid ikka liiga umbsed...kuigi osad ka seal kruusaklassis suudavad sõita "täisskafandrites"! Samas liikuvus "jalakäiana" oleks ka seal jälle oluline- vahest punktidele lähenedes või igasugu naljakatel "lisakatsetel"!
Ühesõnaga eks need Dakarid vist ikka ära tellida tuleb, proovin nüüd ainult suuruses kuidagi kindlustunnet juurde saada...

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.