ebay.de

Info kaupmeeste ja nende tegemiste kohta, kaupmeeste mootvarustuse pakkumised. Kasutajate avastatud head diilid ja grupiostud.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
wicked
Tsikkel: Bastard
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 21 korda

ebay.de

Lugemata postitus Postitas wicked »

räägitakse siin mobile.de-st. seal on aga hinnad enam-vähem soolased. täpselt nagu meil siin tahetakse näit. kuldses börsis kasut. ratta eest hingehinda saada. saksas olevatest turuhindadest annab minu arust kõige parema ülevaate www.ebay.de . tegu siis ülemaailmse oksjoniportaaliga. ehk aitab kedagi.[/url]
Kasutaja avatar

varavaht
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas varavaht »

:roll: Njha, see ammu teada, tuntud koht - endal sealt 5 asja ostetud,gondlid, sõidukombe jne, kuid tsiklit sealt vist ikka ei osta, see juramine ostjaga kisub vääega :evil: alati... :wink: Kuid sellepoolest saab ju sealt ka ostja andmed küsida ja kui kuidagi ei saa, sis kuidagi ikka saab... :P ja veel...et ebay`s osaleda pakkumisel pead sa end ära regama ja sis saadetaks sulle koju vastavad asjad... 8)

good things come to those who belive, better things come to those who don`t give up...

Kasutaja avatar

vibex

Lugemata postitus Postitas vibex »

on siin kasutajaid kes kasutavad ebay teenuseid ja on kogenud? Mul oleks kellegi abi vaja. Tänu ei jää tasumata. Oleks siis vaja võita oksjon
Respect is everything...

wolli

Lugemata postitus Postitas wolli »

minu kogemus: registreeru kasutajaks ja pane mõned sind huvitavad asjad vaatluse alla (diesen artikel in mein ebay beobachten). jälgi lõpphindade kujunemise loogikat -- kuidas ja kui palju pakkumine (gebotsbetrag) aja jooksul kasvab. nii saad mingi ettekujutuse sellest, millisesse hinnaklassi sa oma ostusooviga tegelikult mahtuma peaksid.

ja nüüd vali veel mõned sobivad asjad välja. suhtle müüjaga (kes, muide, ei pruugi teps mitte alati ise omanik olla -- ebays on hulgaliselt agente, kes teiste eest asju müüvad ja ostavad) ja uuri välja kõik, mis sa asja kohta teada tahad saada. kui midagi segaseks jääb, oled ise süüdi -- <b>ebays tehtud pakkumine on siduv</b> ja nüüd, kus eesti on euroliidus, on (vähemalt teoreetiliselt) sakslasel võimalus sult kohtu kaudu maksmist nõuda. ah jaa, mitte kõik sakslased ei ole valmis sinuga inglise keeles meile vahetama, nii et deutsch solltest du wenigstens ein bisschen kennen.

saksa ebay süsteem on selline, et müüja määrab alghinna, pakkumise sammu (väikestel asjadel tavaliselt 1, suurematel 10 eurot) ja pakkumise lõpptähtaja. oletame, et alghind on 1 euro ja samm 10 ning et kasutaja fritzjuergen pani oma maksimumiks 100 eurot. ebay näitab nüüd "1 pakkumine alghinnaga 1 euro". kuna pakkumise samm on 10, peab sinu pakkumine olema vähemalt 11 eurot. paned oma maksimumiks 25. ebay teatab, et sind pakuti üle, ja et asjale on nüüd tehtud 3 pakkumist,parim pakkumine on 35 eurot (sinu maksimum + pakkumise samm) ja parim pakkuja fritzjuergen. nüüd paned oma maksimumiks 200 eurot. ebay teatab, et sa oled hetkel parim pakkuja ning et pakkumine on 110 eurot (fritzjuergeni maksimum + pakkumise samm). kui nüüd fritzjuergen pakub 150 ja keegi rohkem midagi ei paku, siis saad sina selle asja 160 euro eest omale.

siit soovituslik strateegia -- ära tee ühtegi pakkumist varem kui 30 sekundit enne oksjoni lõpptähtaja kukkumist. ja siis paku -- sõltumata sellest, kui madal või kõrge hetkel näidatav parim pakkumine on -- oma maksimumiks täpselt nii suur summa, kuipalju sa selle asja eest tegelikult valmis välja käima oled.

joosep90

Lugemata postitus Postitas joosep90 »

Kas kui seal pakud, siis tuleb mingi käsiraha ka maksta vms ?

Karks
Tsikkel: Saag & Tuk-Tuk
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Karks »

Olen ka sealt üht-teist ostnud. Minu soovitus on sealt osta asju väärtuses millisest oled halva õnne korral nõus ilma jääma. Piltidelt ja ilusast jutust kujunev arusaam ostetavast kaubast ei pruugi tihtilugu ühtida reaalsusega ja kui fritsul isegi on õigus Sinu poole rusikat vibutada kui talle oksjoni võidu korral raha saatmata jätad, siis kindlasti saadab ta Sind p...sse kui kaup mis kohale jõudis ei vasta sellele mis pildil või millest kirjelduses juttu oli.

Eelnev ei tähenda, et sealt endale soodsalt asju ei saa osta. Saab, aga enne kui kilodes ja hästikuivatatud eurosid sinnapoole saatma hakkad ilma, et kaupa käega katsund oled, soovitan tuntud vanasõna järgi talitada - 9 korda mõõda, ...

Ah jaa, Daimese jms sõiduvarustust müüakse seal ka, soodsalt ....
Kasutaja avatar

toim

Lugemata postitus Postitas toim »

ostnud sealt paar tsiklit ja hulganisti tsiklijuppe/ varustust - soodne...
pole siiamaani "kotti pähe tõmmatud", soovitan - ammu õpitud saksa keel on ka pisut meelde tulnud selle käigus 8)
Kasutaja avatar

schanzez
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas schanzez »

sooviks ka sealat aprilia Rs 125 al 96a. osta sest hinnad tunduvad soodsed või on see kuidagi kahtlane. ?

Raigo
Tsikkel: Iž Planetad, Iž Jupiterid

Lugemata postitus Postitas Raigo »

Kahtlane on siis kui raha on makstud ja omanik enam kontakti ei võta.Kõik on riskantne.Minu soovitus,mine ise või saada keegi kohale kui läheb maksmiseks ,et ta ratta üle ka vaataks.
Kasutaja avatar

Fredy.ee
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Fredy.ee »

vibex kirjutas:
on siin kasutajaid kes kasutavad ebay teenuseid ja on kogenud? Mul oleks kellegi abi vaja. Tänu ei jää tasumata. Oleks siis vaja võita oksjon
Saada mulle mailile link, millest oled huvitatud:

fredy11@hot.ee

Olen ostnud ka mitmetele Bikeri foorumi inimestele asju vastavalt soovile.

Siiani pole olnud ühtegi juhust, kus oleks rahast ilma jäänud aga hetkel on küll suur sõda ühe USA müüjaga Gixxeri porika pärast, mis pidi ka tulema Bikeri foorumi liikmele aga kuna müüja on kadunud ja pakki pole kusagil, sai kasutusele võetud kõige karmimad meetmed müüja vastu, põhimõtteliselt peaks raha tagasi saama.
Olen ostnud siiani kõikvõimalike autode/rataste varuosi, elektroonikat, riideid, Bike söiduvarustust, kiivri jne ja siiani on kõik olnud rahul.

Ratast või autot kannatab ainult siis osta, kui ise lähed rahaga järele ja näed, mida saad (Vähemalt mina ei julgeks lambist osta).

Fredy

oj

Lugemata postitus Postitas oj »

Tõin eelmine suvi 2 tsiklit saksamaalt ebay.de kaudu ostes. Igati head turismireisid olid.

1. ostad tsikli oksjonilt ebay.de
2. lepid müüjaga tsikli vaatamiseks aja kokku
3. lähed järgi.
4. vaatad masina üle, kirjutate lepingu ning vahetate kupüürid ja tsikli. Kui midagi persse läheb siis võtad uuesti kohapeal ebay.de lahti ja ostad mõne muu tsikli (tavaliselt pakkumisi on küllaga).
5. sõidad koju. kas tsikkel õlal, treilal, autos või persse all (siis muidugi vajalik saksa regamine ja kindlustus)
6. võtad arkis arvele.

stonefree

Lugemata postitus Postitas stonefree »

plaanin ka uut tsiklit otsa ja paar küsimust, saab ehk siia teema alla ära paigutada.

1) Mis ajast need tsiklihinnad saksas kallimaks lähevad? Märtsis või enne? Praegu paistavad hinnad samad olema kui sügisel.

2) Siin räägitakse ebay.de-st kui soodsast kohast. Olen paari tsikli hinda jälginud ja viimasel hetkel on need oksjonil alati tugevalt tõusnud, mobile.de etc tasemele või rohkemgi. Ei paista justkui eriti soodne. Lisaks kui võidad oksjoni siis ju kohustus ära osta?

3) Konkreetselt hinnast, kui soodsa hinnaga on näiteks 1998a CBR900(eeldan et läbisõit norm, heas seisukorras, samas ma pisi iluvigadest ei hooli) lootust saada?

See masin vist natuke liiga kallis? Kallilt ostaksid?
CBR 900 RR, 98, 3300EUR

suvalist supersport ratast vaatan, YZF v kawa Zx-r võiks ka olla aga need ei paista hondast soodsamad.
ZX-9R. Vahel sõidan kiiresti aga rullnokk ei ole :)
Kasutaja avatar

jami

Lugemata postitus Postitas jami »

Olen aja jooksul ebayst endale ligikaudu 50 erinevat vidinat soetanud. Senini on tehingud õnnestunud ilma "kooliraha" maksmata. Kui siis vaid pisut väikseks osutunud saapapaar. (Kes tahab 180kr eest täitsa korralikke insener-tüüpi nr.42 puutse)
Jõudumööda konsulteerin ka algajaid ebayereid.

Hinnaskaala näiteks vaid niipalju: just puhusin alkomeetrisse AL-2500, mida meil 850 krooni eest müüakse, 1,1 promilli. Aparaadi aga soetasin 480 eest.
Aprillis Pegasuses!!!
Kasutaja avatar

kalle
Tsikkel: Joone all on miskit
Tänatud: 13 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas kalle »

Ebay on jah päris huvitav fenomen ja teema arutada tegelt. Ka minu edukate tehingute arv läheneb 50le ja nende hulgas on asju tsiklist pisividinateni.
Minuga on aga olukord veel nii, et üks minu hobi on saanud ebayst sellist hoogu, et viimasel ajal pean end tihti lausa sundima seda lehte sulgema, enne kui jälle...
Samas... oma sooritatud tehingute juures olen kindlasti u 100 oksjonil mitmeid pakkumisi kaasa jooksnud, aga hind on tõusnud üle piiri, kus see enam ära ei tasu, kui muid kanaleid võrrelda. Ise kasutan põhiliselt comi ja seal on suht ebaaus nt usa müüja pakutava kaubaga konkurentsis püsida, sest postikulu lisab hinnale tihti nii palju, et kokku tulebki summa, kus astud mängust välja, sest lihtsalt ei tasu. kuigi kaup ise võib olla hea hinnaga.
Soovitan hoolikalt transakulud kalkuleerida ja küsida, enne kui hasarti minna:-).
On muidugi olnud juhuseid, kus pakutav on nii "vaja" ja mida mujalt pole võtta.. ja maksadki kähku ära enne kui mõistus tagasi tuleb;-)

Niisiis siin kõneles väikse sõltuvusega kasutaja..:-)

Kk
Kasutaja avatar

-erx-

Lugemata postitus Postitas -erx- »

soovitan kasutada ka www.ebay.co.uk - meeldivalt ingliskeelne ja postikulud on ka täiesti sobivad.

teadmiseks ka veel, et PayPal'i saab nyyd eestis täiesti edukalt maksmiseks kasutada, vastu raha võtta veel ei saa kyll kahjuks :(

ise kasutan täitsa edukalt mõlemat, nii saksa, kui briti.
Kasutaja avatar

kalle
Kontakt:

stonefree kirjutas:
2) Siin räägitakse ebay.de-st kui soodsast kohast. . Ei paista justkui eriti soodne. Lisaks kui võidad oksjoni siis ju kohustus ära osta?

.

Ebay hindadest ei pruugi sa täit ülevaadet saada, kui ei hoia pidevalt silma peal just sind huvitaval asjal. Minu kogemus ütleb, et täpselt sama asja hind võib mitme kuu kuni poole aasta jälgimise jooksul kõikuda ikka väga palju. Samas see jutt siiski suht odava tintteli-vintteli kohta, tsikli jm kohta ütleks nii, et haid ujuvad ka magades, ehk korralik kaup tõuseb reeglina ikkagi oma hinda ja sirget ja kriimuta ratast sa imeodavalt reeglina ei saa.. sest keegi on ikkagi kuskil, kes nuppe vajuatab. Alati võib erandeid olla.. kuid siin jälle eelnev pikemaja aja jälgimise jutt.

Teine teema on kriimu ja laksuga rattad. Siin võib olla üllatusi... mõnikord ehmatab läänemees ära, kui tsiklil on kriim, või veidi rohkem, või on kaks plasti katki, aga rem puhaste kätega ala esinduse teemana maksab tema maal sellist raha, et härrad kõnnivadki eemale. Selliseid asju jahivad siis veidi teised mehed ja kui parasjagu huvi pole, siis ongi tõsiselt väikse veaga tsiklid lõppenud hindadega, mida hästi tõeks ei taha uskuda.

Loomulikult siin peidus paar konksu, nagu laksuga teemas ikka.. eks ise tead ka ma usun. Olen jälginud huvi pärast päris kaua päris mitmeid rattaid ja teinekord on päris nutt kurgus mis hinnaga asjad liiguvad. Aga... ka nende hindade järgi ei saa teha üldistusi ebay kui odava koha kohta, kõik on juhuste ja ka vedamise teema tihti.

Kohustus osta?... see on pigem hea tava ja no kohustus arvuti tasemel.. ehk siis mitte keegi ei tule sulle füüsilisel kujul saksast sundima seda ära osta:-) Ebay reeglites on kirjas, millistel tingimustel saad oma võidust loobuda ja kes siis osta saab jne. Ja kuidas ja kes seda ära kasutavad hinna kujundamisel saad samuti teada, kui veidi teemat jälgid :-)

Kui lihtsalt lambist loobud ja müüjaga ühendust ei võta, saad lihtsalt negatiivse feedbacki kogu moos ja paar kirja ebayst ka.. kontol märk küljes ja kui sa ebayd tahad aktiivselt kasutada, siis sellel võib otsene neg mõju olla, aga see on ka kõik. Müüja paneb kauba uuesti oksjonile, kirub postsoviette ja kõik.
Taas... jälgi mängu...kui uurid ebay seltskonna lehelt kasutajate taustu, märkad, et on kümmneid ja sadu selliseid selle, kes on võitnud ühe või paar asja, siis uttu tõmmanud, saanud ühe või paar negatiivi ja sellega nende ebaytamine lõppeb. Kui sa tahad normaalselt ebayd kasutada, siis mina nii ei teeks muidugi:-)

Kk

stonefree

-erx- kirjutas:
soovitan kasutada ka www.ebay.co.uk - meeldivalt ingliskeelne ja postikulud on ka täiesti sobivad.

teadmiseks ka veel, et PayPal'i saab nyyd eestis täiesti edukalt maksmiseks kasutada, vastu raha võtta veel ei saa kyll kahjuks :(

ise kasutan täitsa edukalt mõlemat, nii saksa, kui briti.
Kui jutt tsikli ostmisest siis peab vist ebay.de-ga piirduma. Ei paista nagu mõitslik UK-st osta? Pudi-padiga on iseasi.

stonefree

tänud nõuannete eest. Aga konkreetset hinda siis keegi ei paku? :) Ja kysimus, et millal on oodata tsiklite hinnatõusu, kas alles siis kui sõiduilm tekib? Võib peaks ostmisplaanidega kiirustama?
Kasutaja avatar

analoog
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas analoog »

Tahtsin registreerida:
Sie haben es fast geschafft.

eBay schickt Ihnen einen Brief mit dem Bestätigungscode an:

No**** Ta***
Kas*** *, ******a
85003 Sauga Pärnumaa
Estland
???
Saadavad kinnituskoodi mulle koju? Peabki nii olema vai?
Kasutaja avatar

kalle
Kontakt:

vot hea küsimus, aga ma nt pean tunnistama, et ega ma enam ei mäleta küll kuda regamine täpselt käis. Mäletan seda, et aega ei võtnud üle 5min ja midagi mulle koju küll ei saadetud. Regasin comis (jäi ära mulle võõra saksakeele uurimine) ja edaspidi avanes sama regamise ja kontoga ka teised. Niiet samaga oste teinud de-s uk-s au-s jm.

Kk
Kasutaja avatar

Jaffimees
Tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas Jaffimees »

Mul saadeti ka kiri koju kus olid paroolid peal. See on tavaline.
Jarko
Jawa 350
Kasutaja avatar

kalle
Kontakt:

ja ikkagi.. mul jääb veidi segaseks, et miks see süsteem nii tehtud? St kui mina regan end comis ja teen endale ise parooli, mida saan muuta jne. Ja asi töötab kohe ja sisenen sellega vabalt hetkega de-sse ja teen tehinguid jne. Siis milleks ma peaks de-s liitudes ootama postiga koode, selle asemel et kohe mind huvitav asi de-s ära võita? Mis on selle de-s liitumse ja koodide ootamise mõte, kui saab comis liitudes kohe asja kallale asuda?
Kas nende idee on see, et nende saadetud koodid on turvalisem süsteem, kui minu enda mõeldud kood, või on siin veel mingi idee oodata neid koode? :-)

Kk

sau

Lugemata postitus Postitas sau »

Võibolla sa lihtsalt registreerusid kunagi varem, mil seda süsteemi ei olnud?
Nüüd turvalisuse mõttes on tehtud.
Ma arvan et nyyd on se ka usas nii.

Mina ka ei uskunud et nad selle mulle kirjaga koju saadavad, vahtis silmad punnis oma mailboxi kuhu midagi peale lepingu ei laekunud.

Vajutasin siis veel korra ja siis veel yhe korra.
No ei tule.
Paari päeva pärast oli kodus kolm kirja :)

bezdomn6i
Tsikkel: SR500
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas bezdomn6i »

pulli pärast proovisin com-is regada ja kokku läks vast 2 minti...
de-sse sain kah nagu lups sisse.

sau

Lugemata postitus Postitas sau »

bezdomn6i kirjutas:
pulli pärast proovisin com-is regada ja kokku läks vast 2 minti...
de-sse sain kah nagu lups sisse.
Hmm siis vist eksisin.
Sellisel juhul on tõepoolest asi suhteliselt mõtetu.
Kasutaja avatar

analoog
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas analoog »

Nii... sain asjale pihta. saksa ebay annab lihtsalt isiku nö tuvastamisel kaks varianti, kas krediitkaardiga või tiguposti teel. USA ebay's on vaja ainult krediitkaarti, kusjuures seal ühispanga virtuaalse u-kaardiga hakkama ei saa. :(
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kaupmehed, kaubandus & ühisostud”