Hälvik- Mootorratturid

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1992 korda
Tänatud: 585 korda

Re: Hälvik- Mootorratturid

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Minu jaoks on kaks eri liiki jalgratturid meie teedel.
Ühed on tavalised inimesed tavailistel ratastel ,teevad niisma natuke füüsilist liikumist(nende vastu pole mul midagi) ja nemad tavaliselt ka kedagi ei sega ning teine kategooria(ka sõna otseses mõttes minu jaoks )on maantee võistlusratastel kulgevad "prohvid".
Kahjuks on ka minu koduteel nendega kohtumine suht igapäevane.Tegemist siis asfalteeritud külavahteega,mis on nii umbes 7m laia asfaldiga(ilmselt sama nagu see Kostivere kandi tee) ja kui 3-4 "prohvi" seal kõrvuti trennivad,siis on mööda sõit autoga ainult üle kruusase teepeenra.Kõrvale ei võta nad kunagi.Sõidan neist viimasel ajal alati nii lähedalt mööda ,kui saan.Mitte kaugemalt kui 0,5m ja seda tahtlikult,sest mul on nende ülbusest kõrini.Meie teel ei ole ka harv nähe ,kui 3 "keskealist tšempionit" kõrvuti trennivad.Tegelikult vannuvad neid kõik külaelanikud.
Olen ka ise noorena rattaspordiga tegelenud ja meil oli treeneri poolt karm nõue,paaris ja üksteise tuules grupisõitu teete ainult siis, kui saateauto on taga,kui ise maanteed
sõidate,siis hanereas ja tee ääres.me naisega sõidame ka vahel üksteise tuules,aga seda ikka tee ääres ja päriselt tuules sõitmine on ikkagi üksteisega ratas rattas sõitmine alla 0,5m vahega külgepidi,mitte kahekesi kõrvuti 1-2m vahel,teiste takistamine.
Vadi,mis tüüpi tegealne sina seal maanteel olid?Trenn või lõbusõit?Eelnev jutt ei olnud sinust,aga ....

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”