Hälvik- Mootorratturid

will111
Tänanud: 47 korda
Tänatud: 396 korda

Re: Hälvik- Mootorratturid

Lugemata postitus Postitas will111 »

"Aga kokkuvõte on pigem - kas me tsikliga kruisides 90 km/h naudime 140 km/h mööduvat autot nii 80 cm kauguselt ? Kui "ja" siis minu poolsed vabandused ette - kui ei - siis mis takistab meid tsikliga sõites arvestamast teiste liiklejatega?"

Võibolla on kruisimine miski tegevus, mida ma ei ole siis kunagi harrastanud, aga tsikliga sõites 90kmh (see, mida mina teen) on mul väga savi, kas auto möödub minust 100ga, 120ga või 140ga. Või oot, tegelikult ma vist isegi eelistan, et ta mööduks minust vähemalt 120ga. Kiirem ja muretum. Sentimeetreid ma teel olles ei mööda. Kui möödub 80cm kauguselt, eks siis on nii. Mis see mind huvitama peaks? Minu lenksu keeramist see ei mõjuta ja isegi kui ma ehmatan pisut siis kraavi selle pärast ikka ei sõida. Kui too auto sõidab kõrvale ja hakkab seal kruisima 80cm kaugusel, vb siis on teine asi.

Ja see tuulepadjaa jutt auto ees on mingi muinasjutt. Õhuvoolu liikumist tunnetab auto taga ja natuke auto kõrval. väike keeris tekib mööduva sõiduki järel, mitte mingit tuulepatja selle ees aga ei eksisteeri. Aga tänapäevaste sõiduautode puhul ja kuni kiirusteni 100kmh on isegi see tagumine keeris ikka ülimalt marginaalne. Tunnetab seda rekkade sabas, sel moel, et ta natuke kõigutab ka. Ja seda krampis olemist vist normaalsed inimesed nimetavad juhtrauast kinni hoidmiseks. Jah, kui sa maanteel seda ei harrasta siis võib tõesti lasta igasugustel patjadel end kuhugi suunata. Sama muidu kõvema tuulega...vaat et siis põllule ära ei lükka :D

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”