Hälvik- Mootorratturid
-
- Tsikkel: pilusilm ja venelane
- Tänanud: 83 korda
- Tänatud: 82 korda
Re: Hälvik- Mootorratturid
Macintosh kirjutas:Haaa. Päris vaimukas, põrgukoer.
Tegelikult on tee kõikidele liiklejatele. Sinu loogika järgi on suurem ja kiirem tähtsam.
Naah. Liiklus ei baseeru ju tugevama õigusel vaid liiklusseadusel ja selle järgi on jagrattur ka inimene. Ma teeks neile noomituse siis, kui nad kahekaupa teel ukeradavad ja/või ei suuda oma lubatud 1m piires püsida või kasutavad sõiduteed hoolimata sellest, et kergliiklustee on olemas. Kõikidel muudel juhtudel võtadki hoo maha.
Loomulikult on tee kõigile. Aga suurem ja kiirem ongi tähtsam, kuid kahjuks jalgrattur ei saa aru sellest. Mina autojuhina ei tee äkkpidurdust rekka nina ees ega sega tema manöövreid teel. On oht, et ta ei näe mind või ei saa pidama. Samaga peaks arvestama ka jalgrattur sõiduautode suhtes - kui sa oled ikka teel 70km/h aeglasem kui mina, katsu äärde hoida ja vajadusel ka kruusa peale minna, kui rekka vastu tuleb.
Tühjal teel võtan ka mina vastassuunavööndisse jalgratturi suhtes ja meelega ligi ei suru (LOE: ma meelega jalgrattureid ikka ei nu**i). Aga kui on vaja nende peenete kummidega rattaga avalikul teel trenni tehes üksi/KAHEKESI keset teed töllerdada ja mul ruumi pole, ma seisma ka ei jää. Tsikliga ei või spets-seades tee peale töllerdama tulla, nah siis vaja selle rattaga "trenni teha", millega kruusa peale minna ei saa ja autosid mööda lasta ei ole võimalik. Mul on pidevalt suur kaater autol taga ja kui auto ka veel vastu tuleb kuskil Lõuna-Eestis, läheb ärevaks küll, kui jalgrattur ääres pole. Hui ma pidama saan kuskil keset kurvi - paar korda on tunne küll olnud, et sõidab paadis edasi.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.