Trahv Läti kiiruskaamerast
Re: Trahv Läti kiiruskaamerast
valesti saate aru, ei väida kuidagi, et mul 100% ja ABSOLUUTSELT õigus on (vähemalt mitte selle konkreetse asja puhul). väidan, et 1) kuigi ma igati üritasin nende kiiruspiirangutest kinni pidada ja märke jälgida siis seda piirangut ega märki mina ei näinud -> kuna see polnud ka kindlasti seotud mingite kõrvaliste tegevustega siis järelikult oli märk väga kehvasti nähtav või siis olukord, kus on märk piirangu alguse kohta ning juba 50 meetri pärast mõõdetakse. kellel absoluutne õigus? nagu selgelt ütlesin siis mul pohh, aga kui tahetakse, et reegleid järgitakse tuleb ka tagada, et need oleksid selgelt ja arusaadavalt väljendatud ja järgitavad. antud juhul nii ei olnud, seda ma väidan ja selles on mul absoluutselt õigus 2) nõutav summa väidetava rikkumise eest on absurdne. jällegi, kas mul on õigus selle üle otsustada...ei ole. kas mul on õigus selle kohta oma arvamust omada, jah, on küll!
ja üldiselt, kui mul oleks samuti saksamaale nagunii pidevalt asja ja sõitmist, eriti veel töö asjus siis eks loomulikult üritaks isegi selle asja joonde ajada, kas siis makstes või mingil muul viisil. kaameraid on neil tõepoolest pigem vähe seal, ja suurem osa neist mis nägin, olidki tõepoolest pigem nö. õige ja loogilise koha peal. selles suhtes ma ei heida midagi ette, eriti võrreldes eestiga. aga eks musti lambaid leidub igas karjas
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.