Trahv Läti kiiruskaamerast

will111
Tänanud: 47 korda
Tänatud: 396 korda

Re: Trahv Läti kiiruskaamerast

Lugemata postitus Postitas will111 »

ja kes ning kuidas täpselt defineerib, et mis või kust alates on "mingi jama"? ega ma seal saksas ju meelega neid trahve kogumas või kiirust ületamas ei käinud. muidu oleks ka ilmselt rohkem kui 1 paber saadetud sest ikkagi päris hea tuhatkond ja peale kilomeetrit sai läbitud. aga vot ei näinud kuskil sellist märki, mis just sellel lõigul oleks kiiruse ära piiranud...ja ma tõesõna ei viitsi hakata ning mul pole ka mingit tahtmist hakata palkama spetsialiste, esitama vaideid ning mingisugust "õiglust" jalule seadma. seda enam, et tõenäoliselt ma seda vaidlust nii ehk naa ei võida ja isegi kui juriidiliselt võidaksin siis aja ja närvikulu mõttes oleksin täiesti raudselt miinuses. aga mingite idiootsete põhimõtte asjadega ma üldiselt ei tegele, täiesti ükskõik kas mul oli seal kuskil saksamaa pärapees õigus või mitte. fakt on see, et kiirusemõõtmine (ja väidetav piiramine) selle koha peal oli täiesti useless ja asjal on selgelt raha kogumise maik juures. minu jaoks ei ole selle koha peal loomulik, et "maksan ära", on rahaga parematki teha kui seda mitte millegi eest laiali jagada.

niipalju tundsin hiljem asja vastu huvi, et otsisin koha nime järgi kaardi pealt üles selle paiga, proovimaks omale meelde tuletada, et mis koht see selline siis oli. otsingu vastuste hulgas tuli koheselt mitmeid teemasid, üllaülla, täpselt samasuguse sisuga, kus inimesed (arvatavasti peamiselt turistid ja muud mittekohalikud) ei saanud aru, et mille krdi eest neile trahv on saadetud ja kus ning miks seal mingi piiratud kiirusega lõik on. aga loomulikult, maitse asi...teie muudkui makske! seda enam kui te tõepoolest teadlikult ja tahtlikult kiirust ületate ning lausa uhkusega neid klõpse kogute :D

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”