Trahv Läti kiiruskaamerast
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1991 korda
- Tänatud: 585 korda
Re: Trahv Läti kiiruskaamerast
will111 kirjutas:tavainimesel ilmselt nii, et läti trahvid on odavam ära maksta aga kuskile saksa või austriasse, prantsusmaale pole lihtsalt mõtet enam (selle) sõidukiga reisida. oleneb muidugi igaühe konkreetsest majanduslikust seisust aga kui ikka saksast mingi 150eur trahv kohale saadetakse siis ei teki küll tunnet, et aa jah see on päris mõistlik summa, hakkame aga pangakaarti otsima. seda enam, et kaamerat välgutatakse näiteks 3-4realisel kiirteel ja nö. "üle" kiirus oli alla 25kmh, piiranguvaba pealt läks vist 90le.
aga selle lätis lubade ära korjamisega, et kas see on mingisugune euroliidu ülene nö. seadus või nende endi väljamõeldis? juriidiliselt ei tundu väga okei kiiruse ületuse puhul lube kokku korjata, eriti välisriigi kodanikelt. see iseasi kui ei lubata lihtsalt kohapealt lahkuda enne ära maksmist.
Saksa trahv oli kusjuures nimeline ja võetud andmed pärinesid väidetavalt liikluskindlustuse andmebaasist.Lasin sõbra naisel menetlejale helistada ja sain natuke allahindlust ,130€ muutus 76-ks.Auto oli firma oma(mina kasutaja),aga trahv tuli mulle koju isiklikule aadressile.Pilt oli ka juures.Mida ma vaidlen,kui oli selgelt kirjas,et kui ära ei maksa,siis tulevad viivised ja kohtutäitur.
E: allahindlus trahvi puhul oli seotud ajalise faktoriga ehk ,et kui 5 päeva jooksul maksan,saab 76€-ga.Sama päev sain meilile uue otsuse ja maksin ka kohe.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.