Krossirehv ehk kärnrehv?


Teema algataja
Loadära
Postitusi: 471
Liitunud: 04 Okt 2005, 00:35
Asukoht: Sadulas: Keila-Kadrina
Tänanud: 33 korda
Tänatud: 127 korda

Re: Krossirehv ehk kärnrehv?

Lugemata postitus Postitas Loadära »

Ahoi,

kaevaks korra vana teema varjusurmast üles, kuna otsingu järel see pealkiri vist siiski enim täppi :)

Ühesõnaga jälle maksimum metsarehvi, kuid seekord siiski tänavaleegalset otsides, oli suur minu rõõm, kui avastasin nüüd netiavarustest väidetavalt ka täiesti tänavalegaalse kärna Michelini repertuaarist, mudelinimega AC10 siis:
http://www.tyretectrading.co.uk/motorcy ... gal-tyres/

...ja seda suurem oli rõõm seda ka kohapealse kaupmehe, seekord siis biker24 rehviposti valikus täiesti mõistliku hinnaga näha. Riiulis küll polnud, kuid kõne peale ja tellimus sisse. Kuid siis veidi hiljem tuli tagasiside, et see siiski pole tänavalegaalne, kuna seal puudub see F.I.M tähis. Pakuti muid, neid F.I.M siis just, kuid mul ikka hing ihkas seda Michekat, kuna hind oli muudest pakutuist siiski oma paarkümmend rutsi parem ja mind just huvitas see üle keskmise kestvus, mida siin-seal reklaamiti, mitte niiväga võimekus kividel turnida vms (sest nüüd ratas juba ammu arvel ja jälle neid Streetmoto orienteerumissõite kaasa tehes seda asfaldit ka ikka väga palju rataste all, eiti just kuskil saartel jne kaugemal "omal jalal" kohal käies...).
No õnneks oldi siiski leplikud minu soovi suhtes ja õnnestus rehv ka lubatud ajaks kenasti kohale saada, kuid mind ikka jäi pisut närima see sealse letitaguse ühisväide: kui on F.I.M peal, siis on tänavalegaalne, kui ei, siis tänavale asja pole...kuid samas mul paarist varasemast krossirehvist on kogemus, et seal ju suur kiri kohe karjub näkku "not highway use" vms...aga seal Michekal seda polnud, nagu polnud ka F.I.M tähist. Kuid Metzeler Karool või Conti TKCl pole ka ju F.I.M peal?
Et ehk on siin keegi süvitsi seda teemat uurinud , või kokku puutunud, kuidas selle tänavalegaalsusega on siis ikka: kui keelavat kirja pole...aga F.I.M tähist ka pole (kuigi mu arusaama järgi see F.I.M nagu pigem võistlustele, mitte tänavale kvalihvitseerumiseks oluline?)

Praegu küll juba üle pooletuhande maid mõõdetud sellega ja õnneks pole miilitsaga piike ristama veel pidanud...aga hea oleks millelegi toetuda, kui see hetk tuleb. Ja oht on, et tuleb, kui järgmine etapp Hiiumaal: mäletan sealt mingite aastate tagant ikka üht suht hullu naismiilitsat, kes hiljem kohalike väitel ikka suht 24/7 seal üle saare oma aktiivsust üles pidi näitama... :D

Suzuki DR350- metsa all mähib küll...Triumph Street Trippe"R"- tsivilisatsioonis käimiseks :)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kross ja enduro”