Kuhu sellel suvel matkate?

will111
Tänanud: 47 korda
Tänatud: 396 korda

Re: Kuhu sellel suvel matkate?

Lugemata postitus Postitas will111 »

oli siis, on ka praegu...niipalju kui mina tean. aga jah, ma ilmselt unustasin enda kogemustest rääkides ennist mainida, et telkimise olen alati otsinud ikka kuskil nö. sisemaal ja tavapärase turisti jaoks "ebaatraktiivsetes" või täiesti juhuslikes kohtades. kindlasti vaadatakse viltu kui üritad kuskil horvaatia rannikuäärses linnas telkida, eriti veel kui jääd sinna pikemalt redutama. samas nendes kohtades pole nagu kunagi olnud ka mõtet ega soovi telkida, seal saab tavapärast majutust niivõrd soodsalt, et see ei oma just erilist mõtet.
muidu on minumeelest horvaatias telkimiskohti leida isegi suht lihtne (mõtlen siis sisemaad läbides eelkõige), ainult üks kord on mingi salapolitsei keset ööd põldude vahel peale lennanud ja teatanud, et nüüd otsitakse meid läbi seoses narkoveoga :D narkot ei leitud, segadust oli palju aga sellest ei arvanud lõpuks seal keegi midagi, et me põllu äärde telkimiskohta otsisime

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”