Motoreisi tüüpiline maksumus (2017)

Kasutaja avatar

Multi
Tänanud: 43 korda
Tänatud: 13 korda

Re: Motoreisi tüüpiline maksumus (2017)

Lugemata postitus Postitas Multi »

Eelmisel suvel läks mul 17-18 päevane ca 7200 km Balkani reis maksma kuskil 800€.
Laias laastus pool sellest kulus kütusele ja teine pool siis ööbimisele ja söögile. Eesmärk oligi maksimaalselt odavalt läbi ajada. Lätis, Leedus ja Poolas sai mõlemal suunal metsikult telgitud (kokku 5 ööd). Poolast lõuna poole ööbisin ühe korra telgiga Ungari-Serbia piiri lähedal ühe maja aias ja maksin selle eest 5€ öö. Kõik ülejäänud ööbimised olid enamjaolt hostelites, ükskord Slovakkias ka kodumajutuses ja Viinis võtsin hotellitoa, mis maksis 34€ ja oli reisi kõige kallim ööbimine. Üldiselt ma öö eest üle 15€ välja ei käinud. Kõik broneeringud tegin jooksvalt booking.com kaudu. Söögiks oli mul kaasa võetud hunnik kiirnuudleid, aga neid sõin ainult telkides. Teised toidukorrad tegin üldiselt kiirtoidukohtades, mõned korrad käisin päris restoranis ka.
Kindlasti ei ole selline reisistiil kõigile, aga kui eesmärk on võimalikult odavalt võimalikult palju kilomeetreid katta, siis see on täitsa võimalik.

Ida pool on loomulikult veelgi odavam. Eelmisel suvel käisime veel kolmekesi autoga Valgevenes, Ukrainas, Moldovas ja Rumeenias ning kahenädalane reis maksis kuskil 400€ nägu. Ööbisime ainult hostelites ja odavates hotellides, telki ei pannud kordagi üles. Kõik söögikorrad sõime restoranides ja mitte kiirtoitu, vaid ikka päris toitu.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”