Motoreisi tüüpiline maksumus (2017)
Re: Motoreisi tüüpiline maksumus (2017)
Minu jaoks on 100€ päev Lääne-Euroopas ikka suht ulme super lux värk juba, st noh muidugi vajadusel ei teki probleeme selle ära kulutamisega, aga pigem ma teen 50€ päevi ja sellevõrra saan rohkem ja kaugemale sõita. Toidu reisikuludesse sisse arvestamine on minuarust selline kahe otsaga asi, ega sa kodus ka toitu ju tasuta ei saa - muidugi kui ainult lina ja lauaga restodes või kiirtee tanklates käia, siis tuleb Eesti hinnad umbes kahega korrutada, aga poe- ja tänavatoit on igal pool pmst sama hinnaga mis meil. Kuna mu vokk võtab 6 ja peale, siis sealt saab veel alla tulla.
Ma arvan et arvesta rahulikult selle 70-80€ga ja püüa teha reisi esimeses pooles pigem odavamaid päevi - alguses on motivatsioon kõrge ja silmad toidavad, pärast hiljem saab säästetu arvelt endale veidi rohkem luksust või kasvõi suveniire lubada. Või no tegelt natuke pigistades ja 3,5l kütusekuluga saaksid ilmselt selle eelarvega iga päev linade vahel ärgata, kui telk on ka variant siis on kohe täitsa lihtne
PS. Teemaväliselt ma ütleks et esimeseks reisiks pole mõtet liiga suurt suutäit kahmata, ei jookse need Norrad-Rootsid kuhugi. Juba see Poola-Saksa-Austria tiir on väikeseid teid ja huvitavaid kohti mööda täitsa reis mis reis, tagasi võid ju tulla Rootsi kaudu kui selleks hetkeks veel jaksu jätkub.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.