Kuhu sellel suvel matkate?
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1974 korda
- Tänatud: 568 korda
Re: Kuhu sellel suvel matkate?
Minu jaoks oli see Helsinki Rostoc,kui käisin, tapvalt igav molutamine 28tundi.See oli 2011,siis kui Tallnki Superfast veel käis.Tegelikult peab aega arvestama ikka sellest,kui Tallinnast või mujalt Eestist alustad ja lisama ka veel Tal-Hel piletid.Kuna laev väljub Helsinkist 17.00 siis pead siit minema hiljemalt 13.30 Tallinkiga.Ehk pead ikkagi startima kodust enne lõunat.Travemündes oled järgmise päeva õhtul kell 21.30 ehk kohe vaja öömaja otsida,sest päev on läbi.Kokku siis kaks päeva sinna ,sama nagu mööda maad sõites.
Kui võtta nö sihtpunktiks Hamburg(rannikult tuleb niikui nii sinna suunda sõita,et edasi minna),siis sinna saab ikkagi ühe ööbimisega vabalt ära sõita.Ma olen viimasel ajal mitu korda hommikul kodust Tallinna külje alt vara(6.00) alustades, täiesti inimlikul ajal(21-22) õhtul Varssavis olnud.Sealt paned juba ainult kiirteid mööda edasi Hamburgini vähem kui päevaga.Kütusele kulunud raha on minul olnud kogu kahe nädala tripi(6-7tkm) peale nii umbes 450-500€.
Loomilikult on see arvestatav variant sinna saamiseks,aga mulle see molutamine ei istu ja kokkuhoidu sealt ka ei tule.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.