Arvuti/nutitelefoni abi vaja

Kasutaja avatar

piiks
Tsikkel: Hmmmm, peab sebima midagi!
Tänanud: 127 korda
Tänatud: 50 korda

Re: Arvuti/nutitelefoni abi vaja

Lugemata postitus Postitas piiks »

Kirs kirjutas:

Lauaka eeliseks lugeda seda, et rohkem kaableid saab taha pista? :roll: Mina just loen seda läpaka eeliseks, et igasugu tolknevad kaablid puuduvad. ID kaardilugejat ei kasuta juba aastaid, Mobiil ID on selleks. Ja piltki läheb juhtmevabalt suurele telekaekraanile filmide vaatamiseks. Koristasin ka oma lauakasti kola aasta tagasi ära ja olen väga rahul.

Maitse asi ütles Muki ja lakus oma mune edasi :D

Selleks, et laua arvuti eeliseid läpakaga kasutada on leiutatud dokk. Aga teemasse ka. Tegelikult tulebki iga töö(vahend) valida optimaalselt vastavalt vajadusele ja võimalikule maksumusele. Optimumist on võimalik ka kalduda alati kõrvale, ehk siis minna odavama lahenduse suunas, loobudes mõnedest või vastupidi osta suure tugevusvaruga midagi kallimat.

Minu enda valikuks on 2 identset doki komplekti (kodukontoris ja kontoris), mille taga siis hunnik juhtmeid (võrk 1Gb/s, 2 x 27'' monitorid, kõrvaklapid laual, juhtmega korralik klaver, BT korralik hiir, toide, kodus veel väline ketas) ja korralik läpakas. Mingi aeg kasutasin kahte laua arvutit, mis andis ühe läpaka hinna kokku. Aga kui tekkis vajadus uuendada ja ka läpakas soetada, siis tuli soodsam valida selline lahendus.

Some rules can be bent. Others can be broken.
Танки грязи не боятся !!!
In god I trust, all others pay cash !
Ära usalda naist ... ja pidureid !

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”