Tööriistade laenamine

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1991 korda
Tänatud: 585 korda

Re: Tööriistade laenamine

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

will111 kirjutas:

Kas keegi äkki tegeleb või on tegelenud veetorustiku paigaldusega ja oleks laenata selliseid "tange", millega neid alupex torude liitmikke kokku pressitakse? Tean, et neid laenutatakse mingites asutustes ka aga need annavad alati 24h kaupa hinnaga ja ausalt öeldes on need hinnad ka sellise pehmelt öeldes väga lihtsa asja kohta suht krõbedad. Vaja läheks ilmselt kuskil 3p jooksul aga pressimisi iseenesest on mul suht vähe, 10-15 liitmikku ehk. Laenutuse eest tasun soovi korral mõne vägijoogi, maiustusega või ka rahas :) Pole probleemi ka mingi tagatisraha jätta kui on hirm, et ära lõhun. Suurt kiiret pole, lihtsalt uurin maad...

Olen tgelenud ja nö "hobikorras" teen pidevalt.Eri tootjate liimike jaoks on ka erinevad tangid(neid on ikka rohkem kui 3-4).Valede tangidega võid kõik peeti keerata.Selleks ongi mõistlik võtta sealt, kust liitmikud ostad ,õiged tangid.Iga tootja toru isegi ei sobi igale liitmikule,kuigi mõõt oleks justkui sama.16mm ja 20mm on käsitangid ja jämedamatel torudel kasutaks ainult elektrilisi,sest vajutab paremini kokku.
Viimati kaui võtsin,maksid mingi mõni eur ööpäev.Mina kasutan Kadaka teelt Kaevu poest(Eesti tekstiili kõrvalt hoovi https://www.google.ee/maps/@59.4137363, ... 312!8i6656 ) võetud materjale ja ka tööriistad saab sealt.Ehituse ABC poodides on ka igati mõistliku hinnaga need saadaval.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Teenused ja abi”