Kuhu sellel suvel matkate?

meier
Tsikkel: V-Strom AL4
Tänatud: 1 kord

Re: Kuhu sellel suvel matkate?

Lugemata postitus Postitas meier »

urmas66 kirjutas:
KIBU kirjutas:
urmas66 kirjutas:
Luik kirjutas:

Mul samuti plaan sel aastal Šotimaa läbi sõita, arvatavasti Juuli keskpaigas. Minna plaanin küll Stockholmi kaudu - peaks lühem ja ka huvitavam tee olema ja Lätit-Leedut-Poolat on juba liiga palju triigitud :-) Tagasitulekuga vaatab - kuidas tunne on.

Rootsis on ikka pigem väga igav,kui just ringi ei tee ja rannikut mööda ei lähe.Stocist väljudes on 340km pärast pööre Jonkas ja siis a´300km pärast pööre enne Malmöt ning järgmine pööre peale Kopenhagenit.No need siis ikka kiirtee mahasõidud, vahepeal sirge ja sile, maailma kõige igavam kiirtee, minu arust.Alternatiiv oleks ka Lätist või Leedust laevaga Saksa minna.Šotimaale läheb ka Hollandist üsna tihe laevaliiklus.

Ma küll nii kriitiline ei ole Rootsi trassi kohapealt. võibolla peale mitmendat korda Stocist minnes... EI, isegi peale mitmendat korda on ikkagi parem kui Leedu. kui enne pole seda kaudu käinud siis 100%.

Kui veokaid täis kiirtee, kus kiirus max110 meeldib, siis pole probleemi.Ilus sirge ja sile tee.Jonka juures üks pikem langus ja paar kurvi ka.Vahepeal 1 pikem jupp 2+1 teed ka.Otsem ta km poolest kindlasti ei tule ja rahaliselt ka kallim tõenäoliselt,kui laevaga Ventspilsist-Liepajast Travemündesse või Kliapedast Kieli minna.Sealt minnes oled kohe Saksas ,aga läbi Rootsi minnes on veel ka Taani vahepeal.Kui enne käinud pole siis miks mitte,aga mina kaaluks transiidiks neid Läti -Leedu variante.
http://www.stenaline.ee/saksamaa
https://www.dfdsseaways.ee/laevaliinid/ ... ere-liinid

Katsetasin selle Liepaja -Kiel+Stockholm-Tallinn marsuudid eelmine nädal ära: Kui ikkagi otsustad klaipedast minemise poolt siis arvestama pead, et seal hoopis teised kombed ja reeglid, kui Tallink ja Paldiskist väljuvad. Sadamas pead olema min. 2 tundi varem (mina olin 1tund enne väljumist ja saadeti rafineeritult puhkama ilma järgmisele päevale ümber-registreerimise võimaluseta), Broneerides kirjuta oma Br. number ülesse, sest kinnituskirja minul ei tulnud kummalegi broneerimisele. Laevas oled nagu pioneerilaagris, kus venekeeles selgitatakse kohe kefiiri leti juures mitu kotletti võid oma söögivautsheri eest võtta;-)))), juhtmeta inter-needus on tasuline(3Eur) ning levib vaid kohvikus ja nii 20+tundi ... Liepajast väljuva liini laitis üks Läti HD mees maha olla vana laev ja see ja teine ... Ning kilomeetrid: Tallinnast Klaipedasse vaid ca.200km vähem, kui Stockist saksa piirile. Tagasi tulin Putgarden-Taani-Stockholm: Puttgardenist Taani randa hea kiire laev, kus kalleim kohvi, mida siiani kiirsöögist leidnud olen ja maitse oleks mõne barista koomasse viinud... . Svenssonid sellest 110km/h küll kinni ei pidanud, pidevalt oli 130+. Kopenhagenist 17 km/Hudige, oli Taani kohta üllatavalt mõistliku hinnaga ja stiilne öömaja Barneys. Perenaine oli rõõmuga 00.30 vastu võtmas. Laevale registreerisin 40min. enne väljasõitu, kusjuures check-in tädi lehvitas sõbraliku näoga juba enne minu "lavka" ette jõudmist piletiga... . Üks tuttav veokamees on jah rääkinud, et Skane maakond olla nii kole ja igav, et kajakad pidid ka kõht taeva poole lendama:-)... vot seekord ei märganud sellist.

...the journey, not destination matters

Dt 6 ...--CZ425/sidecar...-- V-Strom LA5
RRRC

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”