Rendiratta valik
Re: Rendiratta valik
"120-15kmh on tal @5000rpm mis on parim pööretevahemik"
kas pidasid silmas siis kiirust 105 või mida selle esitusega mõtlesid? mul omal oli SV, mille puhul 100 oli 4500-5000rpm (olenevalt mis ülekannet parasjagu kasutasin) ja minumeelest nii sõita oli täiesti okei. samas ka 120-130 ei tundunud üldse punnitamisena. 150-160 juba küll. R2 mootor peaks pisut kõrgematel pööretel siiski olema vist natuke veel vaoshoitum, niipalju kui mäletan ühest enda kunagisest R2 kawasakust.
uue versuse kohta kirjutatakse, et selle mootor on vibravabam ja vibra levib raamile edasi ka vähem, mis julgeks eeldada, et peaks ju täitsa okei sõita olema teisalt ma ei olegi üle paarisaja kilomeetri järjest ühegi tsikliga maanteed mõõtnud, minumeelest lihtsalt piin on see ükskõik millega, olenemata mootorist
fix asend väsitab.
aga ise paneks väga tugeva +1 sellele hea kiivri väitele! ma lausa väidaks, et väga hea ja üsna kehva kiivri vahe tsikliga pikal sõidul võib olla oluliselt märgatavam kui siit listist ühe või teise ratta erinevus
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.