Kus teil viimati vahetati täiendavaid juppe ilma kokkulepeta?
-
- Tänatud: 2 korda
Re: Kus teil viimati vahetati täiendavaid juppe ilma kokkulepeta?
Mul eelmisest suvest ühe Tartu mitte kõige odavama auto remondikohaga kogemus (mitte küll margiesindus). Juhtus midagi siduriga s.t. siduripedaal jäi üles ja pedaal ei liikunud mitte cm ka allapoole. Koju sai küll nii mõned km sõidetud aga töökotta enam nii keset päeva ilma sidurita linnaliikluses ukerdada ei soovinud ja lasin siis auto treileriga esimeseks remondikoha vabaks ajaks kohale vedada. Siis kui auto töökojas kohal selgus, et neil ikka pole samal päeval aega asjaga tegelda (kuigi telefonis oli selle kohta konkreetne kokkulepe olemas). Õnneks nii kiiret polnud ja tähtsam oli minu jaoks sidur korda saada. Tööd venisid tegelikult veel ja siis mitu päeva lubatust hiljem kutsuti kohale, et auto korras ja võib järgi tulla. Ma rõõmsalt autole järgi ja maksin arve ära ning asun töökoja juurest ära sõitma ja saan aru, et midagi on valesti aga mis täpsemalt jäi esialgu arusamatuks. Siis jõudis kohale, et autol otse sõites rool viltu ja auto kisub ühele poole. Ega siis midagi kui remondikohta tagasi ja siis hakkas jutt, et teil oli ikka enne rool viltu ja auto kiskus ühele poole ja nemad esisillas midagi sellist lahti ei võtnud, mis oleks võinud sellist jama tekitada. Sellel autol peaks tõesti sidur vahetatud saama ilma esisilla seadeid muutmata aga mis neil mu autoga juhtus, sellest nad loomulikult vaikisid. Ma siis selgitasin, et ainuke, kes selle auto roolis on olen mina ja enne treilerile minekut oli rooliga ja jooksudega kõik täiesti korras. Auto tõmmati treilerile tagumisest otsast ja vaba käiguga ning ise olin juuures nii pealelaadimisel kui ka mahavõtul. Nemad ikka oma süüd ei tunnistanud aga lubati siis auto sillastendi panna ja siis esisilla jooks taas paika ajada. Järgmisel päeval sain auto kätte ja kättesaamisel oli sillastendi paberitest näha, et oli ikkagi vasaku esiratta jooks paigast ära (just käigukasti poolne ratas). Nemad ikkagi oma süüd ei tunnistanud. Lõpuks vist natuke sain sillastendi tasust alla aga oluline osa tuli ikka endal maksta. See remondikoht jääb edaspidi minu poolt külastamata ja oma sõpradele olen ka maininud, et tasub vajadusel teine remondikoht otsida. Meenus veel see, et autot remontides palusin vahetatud jupid endale autosse tõsta. see oli neil muidugi töö lõppedes meelest läinud.
Firmaks oli siis Autoekspert Tartu kaupluse tagune töökoda Turu tn.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.