parim matkakaaslane (elutu)
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: 1200gs LC Rallye, CRF300 Rally
- Tänanud: 19 korda
- Tänatud: 80 korda
Re: parim matkakaaslane (elutu)
Helinox one tool. Selline: http://www.matkasport.ee//products/Erin ... -CHAIR-ONE
Kui plaanis telgiga matkata siis selline tool asendamatu. Eelmisel aastal ei raatsinud osta, aga sellel aastal tegin investeeringu ära.
Kuna mul on suure eeskojaga telk (Coleman caucasus 3 vms), siis täna istusin 2h vihmaga selle tooliga eeskojas ja lugesin raamatut.
Tool käib umbes 30 sekundiga kokku ja ülimugav.
TDM850-->1150GS-->HD Road King-->Honda Transalp 700XL-->BMW 1200GS LC Rallye—> BMW 1300GS Trophy
-
- Tsikkel: TransAlp ja Africa Twin
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 20 korda
Ma kasutan 7 eurot maksvat kalamehetooli. Täitsa tiptop on.
Need "ca 10eurised" on ka minu arust täiesti piisavad. Sotti küll ei raatsiks välja käia torude ja sünteetilise riide eest.
KTM 950sm (ex) , BMW f650 (töristaja) , GasGas 450fse (koll)
-
L.J kirjutas:Need "ca 10eurised" on ka minu arust täiesti piisavad. Sotti küll ei raatsiks välja käia torude ja sünteetilise riide eest.
See on väga mõnus sott seeeest:) aga see pole teemaks. Kui su parim matkakaaslane on 7 eurine tool siis pane aga link kus seda saab ja miks see nii hea on (lisaks sellele et maksab lõunasöögi hinna)
Ps. Mõni arvab et 1000eur hillebergi telk on ka kallis ja ajab jyski 12 eurise telgiga ka ara aga mina nii ei arva:)
TDM850-->1150GS-->HD Road King-->Honda Transalp 700XL-->BMW 1200GS LC Rallye—> BMW 1300GS Trophy
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1974 korda
- Tänatud: 568 korda
Raki kirjutas:L.J kirjutas:Need "ca 10eurised" on ka minu arust täiesti piisavad. Sotti küll ei raatsiks välja käia torude ja sünteetilise riide eest.
See on väga mõnus sott seeeest:) aga see pole teemaks. Kui su parim matkakaaslane on 7 eurine tool siis pane aga link kus seda saab ja miks see nii hea on (lisaks sellele et maksab lõunasöögi hinna)
Ps. Mõni arvab et 1000eur hillebergi telk on ka kallis ja ajab jyski 12 eurise telgiga ka ara aga mina nii ei arva:)
Asjade headust,kvaliteeti ja kasutus mugavust ei sa mõõta rahas,aga raha number paneb vahel mõningaid asju ostma või sunnib ostmisest loobuma.Samas annab raha number ka mingi viite asja kvaliteedile ja eelduse,et seda võiks saada pikemalt kui ühel hooajal kasutada või on asi ühekordseks kasutamiseks.
Kindlasti on see hea tool,kui seda vajad ja ka kasutad ning see raha sul sel hetkel oli just selle jaoks olemas.
Ilmselt need 10€-sed ei ole 10 korda kehvemad ja Hilleberg pole 1000 korda parem,kui Jyski telk(mis on ilmselt ikka paras kräpp,sest olen ühte sellist proovinud).
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1093 korda
- Tänatud: 1098 korda
- Kontakt:
Raki kirjutas:L.J kirjutas:Kui su parim matkakaaslane on 7 eurine tool siis pane aga link kus seda saab ja miks see nii hea on (lisaks sellele et maksab lõunasöögi hinna)
Kas ta nüüd parim on aga mul on ka selline. Jube vähe võtab ruumi.
Ma maksin vaid 5€. Usun, et see on otstarbekaim kulutus, mis ma eales teinud olen - nii väikese raha eest nii palju (no antud juhul vähe).
Ma olen üsna kindel, et sellest käib jutt.
https://goo.gl/JkK9IN
https://goo.gl/yI3lXc
https://goo.gl/zjHMtM
Mul on neid jyski kümneeuriseid toole mitu, üks läks esimesel nädalal katki (vahetati isegi poes välja) ja teised 3tk on algusest saati kestnud, tänaseks vanust vast mingi 4-5 aastat.
Spoiler
Macintosh kirjutas:Raki kirjutas:L.J kirjutas:Kui su parim matkakaaslane on 7 eurine tool siis pane aga link kus seda saab ja miks see nii hea on (lisaks sellele et maksab lõunasöögi hinna)
Ma maksin vaid 5€. Usun, et see on otstarbekaim kulutus, mis ma eales teinud olen - nii väikese raha eest nii palju (no antud juhul vähe).
Ma olen üsna kindel, et sellest käib jutt.tool.jpg
Ei ole need, ikka selja- ja käetugedega ning, mis kõige tähtsam - õlle purgi hoidjaga
-
Spoiler
Macintosh kirjutas:Raki kirjutas:L.J kirjutas:Kui su parim matkakaaslane on 7 eurine tool siis pane aga link kus seda saab ja miks see nii hea on (lisaks sellele et maksab lõunasöögi hinna)
Ma olen üsna kindel, et sellest käib jutt.tool.jpg
https://goo.gl/JkK9IN
https://goo.gl/yI3lXc
https://goo.gl/zjHMtM
ma ei kujuta ette kuidas selle puki peal üle 10 min istuda või kuidas see mingil moel mugav saab olla.
-
- Mode
- Tsikkel: GSX1300RZ K750 CRF1000l
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 34 korda
Re: RE: Re: parim matkakaaslane (elutu)
Sa pole vist pidanud 4-5 tundi riviplatsil seisma, peale seda suudad igas tahkes kehas millel istuda annab leida mugavust.
Õnneks on minul läinud reisides nii hästi, et maapind on olnud kuiv ja restoranides on olnud pingid olemas enne minu saabumist. Pole pidanud looduses istuma traadist pingil ja üle 10 minuti mõtliku näoga kaugusse vaatama ja arutlema, et kui ma oleks arengumaid toetanud 10 korda rohkem, et kas siis see tool oleks mugavam.
Sellised on mul ja ennast väga hästi õigustanud!
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1093 korda
- Tänatud: 1098 korda
- Kontakt:
Raki kirjutas:ma ei kujuta ette kuidas selle puki peal üle 10 min istuda või kuidas see mingil moel mugav saab olla.
See tool ei hiilga tapva mugavusega aga on kümneid (kui mitte sadu kordi) etem kükitamisest, põlvitamisest, lösutamisest või maas istumisest. Lisaks, kui sul on vaja kaasa võtta toolid kahe inimese jaoks ilma mootorratst üle koormamata siis on see on enam-vähem parim mis leida on võimalik. Arvad, et see disain on juhuslikult üle 60-ne aasta muutumatuna vastu pidanud?
-
- Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
- Tänanud: 70 korda
- Tänatud: 371 korda
L.J kirjutas:Sellised on mul ja ennast väga hästi õigustanud!
Talvel sai neid isegi 5 eur eest k-rauttast. Ise võtsin ka ühe ligi, pukk on ammusest ajast olemas, aga need pole küll omavahel võrreldavad. Samas jube kolakas on küll, kui võrrelda pukiga, aga oluliselt mugavam.
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük
-
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 127 korda
Annaks korduvalt oma lemmikuks osutunud vidinase ka siis siia üles:
https://www.youtube.com/watch?v=OEFyDqESyUU&gl=UA&hl=uk
...oli selline siis kodu vedelema jäänud, ühest ammuaegsest Nokia MusicExpress vms telehvonist. Ning kuna mul reisil olles alati ka üks "backup Nokia totufon" tsikli külge ära peidetud (...siis lisaks tagavara võtmetele ja 100 sulaeurole ), millel peamise eelisena akul ooteaega oma 3nd jagu, aga vähestest muudest lisadest siiski ka FM-raadio olemas! Ning antud kõlar oma kompaktsuses oleks justkui motoreisile mõeldud, lisaks selle monoLEDi valgel näeb hädapärast midagi lugedagi ja 3xAAA tüüpi patareide peal jaksab minusugusel ikka kümned õhtud ära täita ...
Siis ei kujutagi ühele endasugusele "soolosellile" enam midagi parimat ette, kui olles üles sättinud telgi vaatega Vahemerele, kuskil taamal mõne linna õhtused tuled ja/või mõni kalapaat sadamasse popsutamas, ning siis soe meretuul kergelt nägu paitamas...ja siis avad jaheda õlu ning paned taustaks (mõõdukal helitugevusel mõistagi) mõne kohaliku raadiojaama mängima. Tulgu sealt siis itaalia, spaania või kreeka keelset muusikat, igal juhul on pähe ruumi jäänud ainult meeldivatele mõtetele ning parim fiiling on igal juhul olnud garanteeritud!
NB! Kui kellelgi on samuti aegade tagant selline kõlar vedelma jäänud ning võiks mõne õlle eest omaniku vahetada, siis oleksin täiesti huviline! Sest kujutan ette, et kui enda omaga midagi juhtuma peaks, siis sellist poest vist enam ammu asemele ei saa...

-
- Tsikkel: Mitmed
- Tänanud: 35 korda
- Tänatud: 222 korda
+1 kasutan läpaka kõlarina.
Kangutan kõveraid
VTR1000SP1
VTX1800R potsataja-nüüd kahe liitrine
GTS reinkarnatsioonil
98% müüdud Harleydest on ikka veel teedel....ülejäänud 2% jõudsid koju
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.