Reisukaaslast Rumeenia Juulis 2017

will111
Tänanud: 47 korda
Tänatud: 396 korda

Re: Reisukaaslast Rumeenia Juulis 2017

Lugemata postitus Postitas will111 »

urmas66, ega ma seda ei mõelnudki, et terve 5 või 6k kiltsa muudkui kallutama ja peale keerama. See oleks juba väsitav, väga riskantne, väga kulukas jne :D Aga kes või mis takistab siis näiteks kuskil austrias ise vahepeal baseeruda mingis hotellis, võtta kõikvõimalikud kohrvrid ja kotid ning purjed küljest ära ja teha lihtsalt sõidutrippi? Ma väga vabandan kui loll küsimus sest päris kohvreid polegi omal ühelgi tsiklil olnud, kuid see (lisa)varustus peaks ju ka siiski külge ja küljest ära käima? Seljakott ning "seljakott" samuti peaksid olema uninstallitavad vajadusel :D Ma pole küll seda teoks teinud ja kes teab, kas kunagi teengi aga kui oli mingil hetkel mõte tsikliga reisida siis plaan oli just selline, et sõita kuskile, kus on põnevaid teid mida sõita, võtta selles kandis mingi majutus mitmeks päevaks ja siis nautida juba seda kohalikku teedevõrku. ning miks mitte paremaid lõike läbida õige mitu korda...eestis saab ju sama tehtud pidevalt :D

aga igatahes, eks siit tulebki välja see erinevus. kes sõidaks pikalt, pigem otse ja rahulikult ja vaataks niisama ümbrust. kes läheb jälle kallutama ja seda nautima. see on muidugi õige, et nii nagu ringrajal ei saa kuskil tundmatul mägiteel päris sõita...kuid eks eestis ole ka kunagi sõidetud esimest korda kõiki neid kurvilisi teid ja lõbusam on seal alati olnud juba esimesel korral, kui ükskõik millist sirget maanteed nühkida

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”