Reisukaaslast Rumeenia Juulis 2017
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1974 korda
- Tänatud: 568 korda
Re: Reisukaaslast Rumeenia Juulis 2017
Mis kallutamisest sa will räägid,kui sul on täislastis matka varustusega ratas.Kohvrid paagikott jne.Nii palju kui mina olen kohanud on nii Austria-Šveitsi kui Provence-Alpides ikka kallutajad suuremas enamuses kohalikud või siis seltskonnad plastikutega täiskombedes,kes baseeruvad kuskil hotellis ja teevad sealt igas suunas päeva trippe.Mul ka üks tuttav sellise selkonna hing,aga see ei ole minu jaoks.
Üldiselt on selle kallutamisega mägedes ka ikka nii,et kui esimest korda kuskile lähed,siis pole meist kellestki seal kallutajat(va unenägudes,sest teid peaks ka tundma enne kallutamist).Ise olen kaks korda tsikliga ja veel paar korda autoga Nice-Monaco kandis puhanud,aga siiani olen paaris kohas natuke rohkem peale keeranud.Kiirteed ei lähe arvesse.
Esiteks on suvel seal igalpool rahvast nii tihedalt,et pole seda võimalustki ja kui aus olla ,siis ega ei olegi vajadust-tahtmist,sest seal on palju lahedam rahulikult asja võtta.
Kallutamise puhkuseks tuleb rattaga Nürnburgi sõita ja paar nädalat seal veeta.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.