Reisukaaslast Rumeenia Juulis 2017
-
- Tsikkel: Hmmmm, peab sebima midagi!
- Tänanud: 127 korda
- Tänatud: 50 korda
Re: Reisukaaslast Rumeenia Juulis 2017
will111 kirjutas:inimestel pasitab siin olema suht erinev arusaam kurviliste teede nautimisest. ma küll välismaal rattaga sõitnud ei ole aga eestis piisavalt nii kotiga kui kotita. ja samas välismaal kõigis nendes riikides autoga ka matkal käinud, niiet tean üsna hästi millised teed seal on. mitte mingil moel ei ole SÕIDUkogemus tsikliga samaväärne kui vähegi kiiremat sõitu tahad teha. ja see ei tähenda kaugeltki mingit +50 või +100 piirangule sõitmist. sirget teed võib muidugi sõita üksi või kahekesi suht ükskõik mis kiirusega ja kui palju kulub, kurvilise teega on ikka täiesti teine temaatika!
aga rumeenia kohta ütleks, et kui viimati käisin olid seal teed igatahes päris viletsad
Aquaman väitis, et naine eraldi rattaga on ok, aga saba peal seab piiranguid. Ma selle peale apelleerisin, et kõik mida naine oma rattaga ees teeb, suudan mina seljakotiga koos järgi teha. Kallata, kihutada, ronida kuhugi. Ja veel natuke peale. Loomulikult üksi on veel mõnusam kallata ja kergema baigiga üksinda oleks veel mõnusam kallata. Aga tsikliga reisimise rõõm ei peitu ainult kurvides kallutamises. On ka palju muud põnevat teha, kasvõi õhtu loojuva päikese käes kuskil restos veini libistada ja juttu puhuda.
Танки грязи не боятся !!!
In god I trust, all others pay cash !
Ära usalda naist ... ja pidureid !
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.