Priimused motomatkaks → Re: Priimuste teema
-
- Tsikkel: 701Enduro, FS450, FC450, Te250
- Tänanud: 42 korda
- Tänatud: 79 korda
Re: Priimuste teema
ranel kirjutas:Lühidalt, see bensiinipriimus pole mõeldud EU regiooni jaoks ning seetõttu väga keeruline EU-st hankida. Campingaz osas matkaspordis nad ise ka ei tea, mis temperatuuril nende gaasid töötama peaks. Pakkusid kohapeal 0-5c, kui 2-4c vahel oli balloon härmas ja leek tuli välja selline, et käsi saad vaid soendada. Mõlemale tootele on nad maaletoojad.
mis põletit sa kasutad? väikse võimsusega ökod põletid on jamad. mina tegin enda 1500w Primuse põleti düüsi tiba suuremaks ja sellega kõig gaasi hädad lõppesid (kasutan kõige väiksemaid 100g gaasipurke kusjuures) üleeelmine nädalavahetus metsas max +3 kraadi ja mitte mingit erinevust põleti töös võrreldes nt suvise +23 kraadiga. gaasi ja põleti võtsin külmast kohvrist ja seisis enne pingipeal lahtiselt. ka põleti sooja allapeegeldus kaitse oli küljes seega leek ei soojendand purki. Väintsi msr windburner toimetas hommikul sama edukalt. mis ma tahan öelda on see, et enamvähem merepinna kõrgustel +kraadidega ei tohiks küll gaasipriimusega mingit häda olla kui just põleti ilge crap ei ole. mul on tunne et sa lähened probleemile valest otsast ja ilmselt jõuad vihma käest räästaalla kuna benapõletil on ka omajagu miinuseid.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.