Sõidueksami sooritamine?
-
- Tsikkel: FZS 1000
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 5 korda
Re: Sõidueksami sooritamine?
Kirjutan oma eksamikogemusest, Tallinnas. Mul üdini positiivne emotsioon sellest. Alates sellest, et 02.05. käisin büroos, et eksamiaeg kirja panna. Mul oli vaja teha ainult II järgu eksam ehk sõit liikluses. Aja sain reedeks, 05.05! Väga üllatav. Ilmselt ei oldud seda nädalat jõutud veel koolide poolt reserveeerida, kuna eksamid algasidki ju alles teisipäevast, 02.05.
Enne eksamit eksamineerija seletas rahulikult ära, mis eksamil ees ootab, mida jälgib, mida hindab, millele mul tasuks tähelepanu pöörata (võimalikud ohud, rongid, ülekäigurajad, mängivad lapsed jms). Pmst, et sõida rahulikult, jälgi ümbrust, väldi ohuolukordi ja ära ise neid tekita ning võime olla sõbrad ka edaspidi.
Nii oligi. Tegin oma tiiru ära, juhtis paarile asjale tähelepanu (nt. et mida mu ratta spidomeeter näitab, kuna linnas kippus kiirus minema 60 kanti, maanteel oli samas kiirus korras. Mul spidomeeter muidugi miilides, natuke raskem jälgida tõesti) ning soovis edu ning lahkusimegi sõpradega.
Mina väga rahul, kirjutasin MNT-le positiivse tagasiside.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.