Sõidutamiseteema ehk soovin seljakotiks
Moderaator: Moded
- teemasid võivad alustada ainult naised
- naised küsivad/arvavad/räägivad kuidas oskavad, mehed vastavad siis kui midagi asjalikku on öelda,
- rumalaid küsimusi pole olemas,
- meeste algatatud teemad leiavad siin kiire lõpu
Re: Neidude sõidutamiseteema ehk soovin seljakotiks
no seljakotiga on ainult üks soov,rinnad ehk siis tiss peab suurem olema jh.et siis oleks tunda pidurdades et naine istub ikka taga peal.
-
- Tänanud: 38 korda
- Tänatud: 13 korda
Ei tea kas mõne aasta pärast on foorumis tüüpide sõidutamise teema ka naisratturite poolt?
Siis tuleb küll eraldi mõõdistamise juhend stickyna valmis kirjutada
enne peab vist M/N kasutajate protsent natuke ühtlustuna, noh vähemalt nii 80/20 pealegi...praeguse "kurat teab kui palju"/5tk asemel ma arvan, et enne kui see juhtub tulevad veel M/M ja N/N seljakotiteemad, kus on kindlasti juba hoopis eriskummalised kriteeriumid
ja ega mis seal salata, kunagi nooremana õndsal vene ajal kui sõbral oli tsikkel, aga omal oli heal juhul jalgratas siis sai M/M seljakotti tehtud ilma igasuguse häbitundeta küll ja veel poleks teinud, vb ei sõidaks täna ise tsikliga. kusjuures, niipalju kui olen kuulnud naisterahvastelt, kes sõidavad ise siis enamasti ongi see ikka läinud kuidagi sedasi, et esmalt olgi kott ja siis taheti ise lenksu näppida
will111 kirjutas:ja ega mis seal salata, kunagi nooremana õndsal vene ajal kui sõbral oli tsikkel, aga omal oli heal juhul jalgratas siis sai M/M seljakotti tehtud ilma igasuguse häbitundeta küll ja veel
poleks teinud, vb ei sõidaks täna ise tsikliga. kusjuures, niipalju kui olen kuulnud naisterahvastelt, kes sõidavad ise siis enamasti ongi see ikka läinud kuidagi sedasi, et esmalt olgi kott ja siis taheti ise lenksu näppida
Sealt võib välja kasvada ka soov lenksu asemel midagi muud näppida. M/N koosluse puhul , aga M/M
-
- Tänanud: 38 korda
- Tänatud: 13 korda
Margit kirjutas:demineerija kirjutas:Ei tea kas mõne aasta pärast on foorumis tüüpide sõidutamise teema ka naisratturite poolt?
Siis tuleb küll eraldi mõõdistamise juhend stickyna valmis kirjutadaMa juba tükk aega otsin seljakotti
Spordi poest oled vaadanud?
Soovin seljakotiks Tartus
- eelistaks nädalavahetusel väljasõitu loodusesse vmt, aga sobib ka õhtul paariks tunniks ümber linna sõitma minna.
- tsikli tüübi eelistust pole, olen harjunud seljatoega sõiduvahendiga, aga saan ka ilma hakkama kui kinni hoida on piisavalt turvaline.
- sõidukiirus võiks jääda seaduse piiresse
- olen seljakott olnud 1 hooaja ja natuke peale, settõttu on ka sõiduvarustus olemas.
- olen lühike ja kerge (1.5m x 55kg)
-
- Tsikkel: old oilboiler
- Tänanud: 22 korda
- Tänatud: 16 korda
Säti amorte et kaks meetrit ja sada kilo meheilu ära kannataks.
-
- Tsikkel: GSX-S 1000
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 26 korda
Margit ära solgi teemat!
-
- Kaupmees
- Tsikkel: Ducati Streetfighter
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 4 korda
- Kontakt:
Re: Sõidutamiseteema ehk soovin seljakotiks
Kui keegi DC lähedale USA-sse reisib ja soovib siinset kanti tagaistmel avastada siis andke märku..
Aitan USA-st asjade tellimisel. Ebay, Paypal-iga maksmine ja kõik muud kohad.
http://www.estperformance.com
http://www.facebook.com/estperformance
Eikki kirjutas:Kui keegi DC lähedale USA-sse reisib ja soovib siinset kanti tagaistmel avastada siis andke märku..
Lennukipiletid välja teed, olen käpp ja natsa gei isegi ei häiriks
-
- Kaupmees
- Tsikkel: Ducati Streetfighter
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 4 korda
- Kontakt:
reimps kirjutas:Eikki kirjutas:Kui keegi DC lähedale USA-sse reisib ja soovib siinset kanti tagaistmel avastada siis andke märku..
Lennukipiletid välja teed, olen käpp ja natsa gei isegi ei häiriks
Ma selle puu all ei haugu.. Aga külla võid ikka tulla
Aitan USA-st asjade tellimisel. Ebay, Paypal-iga maksmine ja kõik muud kohad.
http://www.estperformance.com
http://www.facebook.com/estperformance
-
- Tsikkel: Bandit 1200cc
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 9 korda
Ütle mulle ka kui kellegi leiad - päris huvitab kohe.
Kes tahaks anda oma ratta võõra inimese juhtida surudes silmad kinni ja mängides sadu kilomeetreid (mõni h maanteed) jalad harkis armunud konna tagaistmel selle eest et vb mitte surma saada ja pisikese pontsaka naise kõhuümbert kinni hoida.
Ma ei tea vb ainult minu kiiks, aga mina tagaistmel vabatahtlikult ei reisi - eriti veel oma rattal ja võõra juhiga (vahet pole mis soost) - ok teen erandi kui see on ainus viis mu transportimiseks EMOsse vms.
-
- Tsikkel: old oilboiler
- Tänanud: 22 korda
- Tänatud: 16 korda
Ma võiks armunud konna kombel mõne pisikese naise kõhu ümbert kinni võtta küll. Aga ratta tagaistmel oleks see puhtfüüsiliselt raske.
-
- Tsikkel: lenksuga
- Tänanud: 19 korda
- Tänatud: 21 korda
Mitte ei saa kirja panemata jätta kujutluspilti... Et kui tulebki keegi 90-100 kg mees (noh, selline 180-190 cm pikk), matkakaga, kohvrid küljes (soovituslikult veel kerge lastiga ka)...ja paneb väikese naise lenksu, ronib ise sinna taha. Kas ma olen ainus, keda see mõte naerma ajab...ja kes sellist pulli samas oma silmaga näha tahaks?
Stealth kirjutas:Ütle mulle ka kui kellegi leiad - päris huvitab kohe.
Kes tahaks anda oma ratta võõra inimese juhtida surudes silmad kinni ja mängides sadu kilomeetreid (mõni h maanteed) jalad harkis armunud konna tagaistmel selle eest et vb mitte surma saada ja pisikese pontsaka naise kõhuümbert kinni hoida.
Ma ei tea vb ainult minu kiiks, aga mina tagaistmel vabatahtlikult ei reisi - eriti veel oma rattal ja võõra juhiga (vahet pole mis soost) - ok teen erandi kui see on ainus viis mu transportimiseks EMOsse vms.
Kuskohast see "oma ratta"-teema sisse jooksis? Siin ikka noolitakse ratas+omanik liinis.
-
- Tsikkel: Bandit 1200cc
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 9 korda
ee mulle jooksis sisse u sellest kohast
"- ise lenksus, paar aastat pole vist kaassõitja olnud"
No jaah - kui seda asja nüüd teise nurga alt lugeda siis peaks vist jah aru saama et neiu ise sõidab...mitte et see on sõitmistingimus
mul oli hommik ilmselt
Tere sooviks seljakotina minna sõitma
Asukoht Tallinn
Pigem pikem sõit, või linnavahel ja eelistaks õhtuti või nädalavahetustel
Sõidukiirust ja stiili ei oma tähtsus
Eelnevad kogemused, suht kaua olin seljakotti roolis
Kiiver ja riietus kõik olemas
Pikkus 182/60
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1093 korda
- Tänatud: 1098 korda
- Kontakt:
Ma ei pea aga igaks juhuks mainin, et kui hakkab jaburas koguses või vormis tiiraseid kommentaare tulema siis toon mängu Deus Ex Machina (loe: kui kui jama üle pea kasvab siis laskub jumal masinast ja tapab kõik maha vms.)
Aga muidu: mis te kiibitsete, viige tüdrukud sõitma.
-
- Tsikkel: Welcome to the darkside
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 187 korda
Endiselt ma ei saa aru, miks te siin naisi nii saamatuteks peate?
Oh õudust, kui peaks tulema mingi kahemõtteline kommentaar mõne naisterahva suunas. Ilmselgelt ei suuda nad ju sellele samamoodi lihtsalt kerge eelarvamusega vaadata, või ignoreerida, nagu mehed seda suudavad.
Pigem ikka siis teema nulli tõmmata, või vähemalt konkreetne kommentaar, koos 5 sellele eelneva ja 5 järgnevaga kustutada.
-
- Tsikkel: Honda XR
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 83 korda
reimps kirjutas:Ma viiks, aga ma olen ta jaoks liiga lühike.
Aga reimps, laena siis tsiklit, mul pikkust jagub...
will111 kirjutas:Ei saa viia, facebooki pole antud ju
Ma tean ühte ilusat naist kellel polegi fb
nojaa, aga las ma pakun, see sinu üks ilus naine saab sinuga ju sõidud kodus silmast silma kokku leppida
-
- Tsikkel: Honda VT600 Shadow
- Tänanud: 94 korda
- Tänatud: 56 korda
muuseas, paar aastakümmet tagasi olin täiesti süüdimatult naisterahvale seljakotiks, päälinnas (A) Siirile tervitused, kui lugema juhtub
-
- Tsikkel: Kawasaki Versys 650 2019
- Tänatud: 99 korda
Kuulge, aga kas siit võib ka seljakotti otsida? Kodus mul sellist aparaati ei ole, grupisõidud väga ei istu ja enamus aega tahangi üksi sõita, aga see võiks olla selline alternatiiv vahel. Ma saan aru et nüüd tuleb hunnik neid noh, kuidas Mac nimetaski, tiiraseid kommentaare, aga tegelt ka, selleks on seal see teine bikeri date teema vms, ma oleks sinna kirjutanud kui see mõte oleks. Ja ma usun te annate mulle andeks, et ma ei otsi mõnda teist meest sinna taha sõitma, eks, ja samas on see iste sinna tehtud niiet mis mul üle jääb
Et ikka riided seljas noh, soovitavalt oma turvavarustus ja kiiver. Kui sa oled piisavalt täiskasvanu siis see pole otseselt minu asi, aga päris bikiinide ja kontsakingadega ikkagi ei tahaks kedagi ratta peale võtta. Stiili poolest siis klassikaline ratas püstise isteasendiga rahulikult kulgemiseks ja chillimiseks, surmalähedast kogemust ei saa ja baikidega võidu ei kiirenda. Tallinn ja lähiümbrus.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.