Sidesüsteemid mootorrattal

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1992 korda
Tänatud: 585 korda

Re: Sidesüsteemid mootorrattal

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Antskala kirjutas:
Jesper kirjutas:

Ma mõtlesin pigem seda aspekti, et kas see tollist läbi tuleb, viimasel ajal on nad igasugu standarditele mittevastava raadiokola suhtes suht kurjad. Kuigi jah, eetri risustamine ei ole ka ilus tegu, aga paraku seda siiski tehakse, nagu paljusid teisi asju. Mul hetkel pole küll vajadust sellise seadme järgi, aga kui oleks siis see on puhas kuld - PMR on sada korda parem, universiaalsem ja töökindlam süsteem kui need igasugu paaritamised.

Oponeerin: olles varasemalt kasutanud PMR'i, kahe tootja paaritatavaid seadmeid ja nüüd Cardo Packtalki, siis väidan, et viimane on kordades teistest parem.
Suusamäel kasutan siiani PMR'i ja iga kord mõtlen, et miks pean nuppu vajutma, miks heli ragiseb ja miks vahel venekeelne jutt eetrisse trügib.

Oponeerin : Võõras jutt eetris on vahel ikka väga hea,sest saab ka kellegi teisega vajalikust asjast rääkida või vahel ka vajalikku infot hankida(kuuldes pealt kellegi juttu).PMR-l on tegelikult piisavalt palju kanaleid,et leida omale antud piirkonnas vähem koormatud kanal või tundlikust vähendada ja siis suhelda.
Ma olen suure osa oma elust kasutanud CB saatjaid ja need BT saatjad on kuidagi nagu lastepoe asjad nende päris saatjatega võrreldes.Pole neil levi ja saad ainult omavahel rääkida jne.
Lahe on ju ,kui näiteks kohtud teel-bensukas kellegiga ei tea kust maalt ,kes siis sõidaks mingi aja koos sinuga ja saaks veist lobiseda.Kui tal ,aga pole sama BT-d mis sinul,siis unusta see teema.Üldjuhul ei ole sama.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”