Matk Venemaale, toit siit kaasa?
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 338 korda
- Tänatud: 435 korda
- Kontakt:
Re: Matk Venemaale, toit siit kaasa?
urmas66 kirjutas:mx77 kirjutas:ats, oleme tegelikult ausad: vaatamata sellele, et vene köögi kiidetakse, siis seda head saab ainult kellegi eraköögis. Avalik toitlustamine on venemaal alati äärmiselt vilets olnud.
Avalik toitlustamine oli Venemaal kunagi, eemal suurematest linnadest, kehv aga suuremates linnades oli ja on ka täna võimalik igati hästi süüa ja juua .Minu arust pole küll põhjust nuriseda.Minu vist siiani parim restorani elamus on pärit aastate tagant Piiterist Vassili saarelt, restoranist Imperial.Võrratu toit ja veel võrratum teeninduse tase.
Ka nõuka ajal oli Piiteris ja Moskvas paljud restod keskmiselt vaata,et uhkemad ja parema köögiga kui meil.Või siis ütleks pigem,et paremaid oli rohkem kui meil.
Samas on ka meil võimalik kuskil maantee ääres sellist jama osta ,et anna olla.Paar aastat tagasi käisin Viljandi mnt-l Võhma ristis olevas söögikohas ja see ei jäänud oma vene "analoogidele" ei olme ega ka toidu kvaliteediga kuidagi "alla".No ikka paras saast oli see papp taldrikul snitsel ja mikros soojendatud friikad.Kohv oli ka selline solk,et viskasin minema.Samuti on venemaal tee äärseid kloaake ja samas ka igati korraliku koduse söögiga kohti.
Maa on suur, valikuid palju ja silmad lahti+peaga peab mõtlema,enne kui midagi omale sisse lahmida,aga süüa kaasa vedada küll just vajadust pole.
Moskva ja Piiter on tavalisest Venemaast sama kaugel, kui Maa Päikesest.
PS. Miks see Võhma söögikoht veel üldse elus on, on minu jaoks suur mõistatus.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.