Rumalad küsimused 2

Kasutaja avatar

ranel
Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
Tänanud: 70 korda
Tänatud: 374 korda

Re: Rumalad küsimused 2

Lugemata postitus Postitas ranel »

jkristjan kirjutas:

Ma ei usu muidu üleloomulikesse jõududesse, aga kui sul ülevaatuses rehvimööte vaadatakse, siis sa küll tõmbad mingi müstilise väljaga probleeme ligi. Pole elu aeg ülevaatuses mitte midagi vaadatud ega kontrollitud, kui kohustuslikud stendid läbi lähevad (pidurid, heitgaasid) ja rool enamvähem peos püsib, haaratakse juba templi järgi. Ulme kuulda, et kellelgi küsitakse mingeid veste ja tõkiskingi ja tulekustuteid, üks ei olevat veel seetõttu läbi saanud, et klaasis oli mingi täke ja koopa servad olid roostes :shock:

No tore kuulda, et mõnes kohas nii kergelt läbi saab. Samas ma ise tavaliselt ütlen ka, et vaadake palun auto hoolega üle ja kui näete, et mida on juba minemas, siis teada anda. Stendis näeb ikka rohkem ära, kui ise jälgides. Kui nagunii maksan raha tehnoülevaatuse eest, siis miks peaks laskma haltuurat teha? Eriti kui ma ise remondin oma autot ning üritan hoida autot sellises seisus, et kasvõi homne päev võiks vahemere äärde oma 24 aastat vana autoga , siis on hea kursis olla tegeliku tehnoseisundiga. Paremates ülevaatuspunktides reguleeritakse lisaks veel tuled ka paika ära.

Tihtipeale need, kes läbi ei saa, jätavad mõned asjad mainimata ehk siis näiteks 4+ väheohtlikku viga ja ei saagi ülevaatust tehtud. Mitte ei ole, et vaid täkke pärast läbi ei saa või roostes koopaäärte tõttu. Või siis olid roostes koopaääred hoopis läbiva roostega? Sel juhul tõesti läbi ei saa.

Kustuti kontroll kusjuures ongi lihtsalt kontroll, et pulber sees poleks tükki läinud ja kõik. Kuulujutu järgi võid ise ka kontrollida ja pead kleepsu peale panema, et millal kontrollisid. See palju kasu sellest 1kg kustutist reaalses olukorras kasu on, on juba omaette teema.

Tööautodel ka kui ülevaatusel on olen käinud, siis olen palunud põhjalik kontroll teha. Ei taha ju mingi rondiga tee peal liigelda. Kui ÜV-lt aga läbi ei saa, küll siis sunnib liigutama auto omanikku. Lõppude lõpuks vigase autoga liiklemise eest vastutab siiski juht, mitte mis iganes x isik. Samamoodi trahvid tehakse eelkõige siiski juhile, kui midagi puudu või valesti.

http://tsiklireisid.blogspot.com/
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük

Mine “Ajaviiteks...”